reklama

GT KUR SPORT TEAM se představuje

Autor: David Vepřek, vydáno: 14.5.2014

Představení a fotogalerie děčínského týmu GT KUR SPORT. Kluci se sešli poslední dubnovou neděli na děčínském nábřeží pod zámkem spolu s Davidem Vepřekem, který má kola a ježdění na kolech v lese velmi rád a společně vyrazili na Sněžník v nových dresech, na nových strojích… a to i přesto, že počasí na focení nebylo nejlepší. Nakonec z toho vyšli velmi pěkné fotky.


GT KUR SPORT TEAM s děčínském zámkem v pozadí. Zleva: Milan Myšík, Martin Picek, Ondřej Fiala, Kryštof Jetmar a Lukáš Huml

GT KUR SPORT TEAM začínal fotit na Děčínském Sněžníku / Kluci se rádi schovávají :)

Kluci si i přes jejich věk rád hrají…



Děčínský tým KUR SPORT vyměnil po třech sezónách značku kol Specialized za GT a dostal tak od brněnského dovozce této značky Aspire velkou podporu. S novým sponzorem se změnil i oficiální název týmu na GT KUR SPORT TEAM. Další podstatnou změnou je, že v zimě tým opustil Honza Šavr, který už nestíhal 100% kombinovat práci a závodění. Milan Myšík ale našel za „Kaštana“ rychle náhradu. Stal se jím velmi nadějný Martin Picek, který před třemi lety přestoupil z motokrosu na DH. V loňské sezóně dokázal vyhrát ČP v expertech na Monínci, bral 2. místo na závodě 3DH cupu a zúčastnil se také premiérového 4X závodu v 4X PRO TOUR Jablonci nad Nisou, kde z téměř 100 startujících riderů obsadil 20. místo. Bohužel Martina často potkávají také zranění (3× vyhozené rameno, prasklé obratle, utržená klíční kost a další), takže jak sám Píca říka: „Letos jsem dostal nabídku od Myšáka jít k nim do týmu a jsem za tu šanci moc vděčný, protože do teď jsem v pořádném týmu nebyl a parta tady s děčíňákama je super, takže doufám, že to celému týmu pošlape. Co se týče plánů na letošní sezónu, tak ten první je se nerozstřelit nějak moc, protože těch zranění bylo taky už dost a dále mne čeká první rok v elitní kategorii, kde bych se v silné konkurenci rád umísťoval stabilně do TOP 10, ve 3DH cupu celkově do TOP 5 a objet pár závodů 4× ProTour“, dodává Píca.




Detail na kolo Milana Myšík – GT Force Carbon Team
Martin Picek v akci.
Milan Myšík v průjezdu zatáčkou.
Martin Picek v průjezdu zatáčkou.
Píca má vodu rád.
Aby v tom nebyl sám, kluci našli pro Myšáka ještě lepší kaluž :D
Tlačení holt v focení patří.
Ondra Fiala v průjezdu zatáčkou.



Dalším kdo se do týmu vrátil je Milan Myšík (4X, EN), který v minulých sezónách jezdil za Giant, respektive za Kellys. „Letos jsme se dohodli se značkou GT díky tátovi a dostal jsem od nich plnou materiální podporu což je naprosto super a taky kluci sjezdaři dostali GT Fury Team, momentálně čekáme na poslední 2 kusy pro kluky, které přijdou začátkem příštího týdne a pak budeme všichni sladění na stejných kolech a ve stejných trikách“, libuje si Milan Myšík, který si také myslí, že příchod Martina bude do týmu velkým přínosem. „Píca má za tu chvíli něco naježděno, trénuje v týdnu s klukama z Jablonce a ten jeho progress už sleduji delší dobu a je to znát, takže doufám, že i ostatní kluci se s ním posunou“, dodává Myšák.

Martina Picka doplní v elitní kategorii Ondřej Fiala, kterého čeká v eliťákách třetí sezóna a Ondry cíle jsou jezdit na ČP mezi 10–15 místem a do 5.místa na 3DH cupu. V expertech budou žluto-černé barvy zastupovat děčínský střelci Kryštof Jetmar, jehož cíle je zajíždět do TOP 3 na ČP do TOP 5 na 3 DH cupu a vyjet si účast v elitní kategorii a taky Lukáš Huml, kterého v expertech čeká druhá sezóna a jeho cílem je jezdit na ČP v expertech do TOP 5 a do 10. místa na 3DH cupu.




Kryštof Jetmar v lesní pasáži na „North Shoru“


Píca stíhá Kryštofa v klopenkách. / Kryštof Jetmar v lesní pasáži na „North Shoru“


Všichni v akci.
Píca s Kryštofem na dropu.

Lukáš Huml na dropu. / Lukáš na cílovém skoku na north shoru poslal největšího koně, že málem zlámal větve hlavou



Milan Myšík se bude věnovat enduru, ve kterém by chtěl objet celou European Enduro Series a umísťovat se do 25. místo (na prvním závodě v Punta Ala obsadil 23. místo), v české Specialized enduro sérii by rád atakoval stupně vítězů. Krom endura, chce jet i pár 4× ProTour ale určitě ne všechny, spíše tak tři závody maximálně a zkusit se nominovat na MS do Rakouska. Ovšem u Myšáka je velký otazník s jeho pravým ramenem, které neustále vypadává… „Sezónu celou asi neodjedu, takže ty cíle v celkovém hodnocení asi řešit nebudu. Rád bych, kdyby rameno vydrželo alespoň do července/srpna, poté bych šel na operaci abych mohl včas zahájit zimní přípravu s tím, že rameno je 100% zahojené“, dodal nucené plány Milan Myšík.




Lukáš tomu dával co to šlo v zatáčkách.
Fotografova fotka: „velký přední“ aka Myšák.

Fotografova fotka: „velký přední“ aka Kryštof. / Fotografova fotka: „velký přední“ aka Ondra.
Píca ve stylu na cíláku.
Ondra v manuálu v lesní sekci.

Tímto bychom chtěli poděkovat za celý tým bikeshopu KUR SPORT, dovozci kol GT a v neposlední řadě Davidovi, za to, že nám nacvakal tento super materiál – shodli se závodníci GT KUR SPORT TEAMU!!!

Diskuze

  • anonymní uživatel stofan 14.5.2014 v 10:03

    "GT KUR SPORT TEAM se představuje" dobri trapas ten borec na speslovi ;)

  • anonymní uživatel kreveta 14.5.2014 v 10:13

    stofan: zas tak strašnej trapas to neni když si ten článek přečteš celej... "kluci sjezdaři dostali GT Fury Team, momentálně čekáme na poslední 2 kusy pro kluky, které přijdou začátkem příštího týdne a pak budeme všichni sladění na stejných kolech a ve stejných trikách“

  • anonymní uživatel slucky 14.5.2014 v 10:13

    stofan: napred si to precti nez napises koment

  • anonymní uživatel MilanMysik 14.5.2014 v 10:22

    Stofan: Clanek je psany minuly tyden, tudiz uz ted vsichni team riders maji stejna kola

  • anonymní uživatel skandy26 14.5.2014 v 10:31

    GT team a jeden tam má demo :D :D

  • anonymní uživatel stofan 14.5.2014 v 11:16

    kreveta,MilanMysik: "Clanek je psany minuly tyden" , no, a to sa ten tiden nemohlo pockat kym bude vse tak jak ma? ;) ked uz ma prezentovat gt team.
    kluciii mne je to jako jedno, a drzim vam palce. ale si zober ze by prisiel novi clen do sc sindicate a jazdil by na promoakcii na ja neviem trebars GT. to uz ste mohli spravit pozersku foto na pozicanom biku a nikto by si nic nevsimol, alebo tam tu foto proste nedat.
    kazdopadne neberte to ako buzeraciu, to bol len taky postreh na ktorom som sa pousmial ;)

  • anonymní uživatel bok 14.5.2014 v 11:36

    hmm labomba v top výbavě je hodně sexy

  • anonymní uživatel MilanMysik 14.5.2014 v 11:50

    Stofan: Jelikoz mame v tymu jezdce co jezdi DH, 4x a EN tak nebylo jednoduchy najit termin, ktery by se hodil vsem, jelikoz uz sezona v dobe foceni byla rozbehnuta ;)

  • anonymní uživatel hctr 14.5.2014 v 20:49

    Milanovi meli dat 29er:D

  • anonymní uživatel šíša Jr. (petr.sisa (a) seznam.cz) 15.5.2014 v 0:01

    jako sorry, ale když otevřu článek Gt bla bla a vidím týpka na demu tak se prostě musim smát.

  • anonymní uživatel peto(dude) 15.5.2014 v 9:32

    No ked vam na nrezentacii tymu tak zalezi, ze sa tu objavi v takej rozsiahlej forme a este aj s teplimi komentmi ku kazdej foto, tak si urcite musite vediet chciet zladit termin fotenia vtedy, ked budete vsetci na teamovich bajkoch. Tie vase vyhovorky su trapas ktorim len dokazujete jak strasne hr hr sa chcete pretrcat a pozovat.

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 16.5.2014 v 9:54

    Pekne fotky, parádní prostředí ;-)

  • anonymní uživatel Rostič (www.superstojan.cz) (superstojan (a) seznam.cz) 17.5.2014 v 16:54

    DEMO je NEJ!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí