Tým Specialized CZ úspěšný v Karlovicích na MSDHC

Autor: Honza Uruba, vydáno: 15.5.2014

Víkend střídá víkend závod střídá závod a tentokrát máme za sebou druhé kolo Moravsko Slovenského DH cupu, který se konal na známém místě ve Velkých Karlovicích v areálu Razula.




Jan Uruba



Každý rok je trať téměř stejná, až na několik minimálních změn, které byly letos v podobě nového skoku a několik jinak vypáskovaných zatáček. Bohužel nám tento rok chyběl cílový skok, který se vždycky postaral o podívanou pro diváky, nicméně dojezd po louce, který byl vymlíkovaný nebyl vůbec zadarmo a v některých případech dokázal hodně potrápit jezdce tudíž diváci i letos měli o zábavu postaráno i bez skoku.




Kristián Poruban



Nebyly by to Karlovice kdyby nezapršelo, celý pátek a sobotu panovalo krásné počasí a na neděli začalo pršet a pršelo celý den. Trať byla hodně zrádná a až do posledního metru jsme neměli vyhráno, na kluzkých kořenech bylo hodně těžké se udržet s kolem a sjet celou trať bez pádu a chyb, kterým se málokdo vyhnul.




Tomáš Uruba



Pro team Specialized CZ byl závod v celku úspěšný, Kristián Poruban v kategorii nejmladších vyhrál obě měřené jízdy a upevnil si průběžné vedení seriálu. Tomáš Uruba v kategorii junior obsadil také nejvyšší stupínek a v celkovém pořadí poskočil na druhé místo. Jan Uruba dopadl ve srovnání s týmovými kolegy v umístění nejhůře, ale obsadil druhé místo v mužské elitní kategorii s minimální ztrátou půl vteřiny na prvního rozhodně není špatný výsledek, ba právě naopak.

Další závod, kterého se team Specialized CZ zúčastní je Evropský pohár ve Slovinském Mariboru.



A abychom doplnili zpravodajskou povinnost doplníme si i nejrychlejší jezdce z ostatních kategorií: ženy Jana Krajčovičová, masters Tomáš Klanica, HT Jozef Králik, hobby Petr Šmíd, muži elite Martin Slovák, kompletní výsledky zde.





Foto: Lukáš Navrátil

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí