Celý Enduroteam.cz na marodce!

Autor: Čert, vydáno: 24.6.2014

Pondělí bylo poněkud černé pro oba členy Enduroteamu.cz. Zatímco minulý týden brázdili traily na Pekláku na sjezďácích, i tentokrát oba kluci odložili svoje Patrioty a rozhodli se jít si týmově trochu zapumpovat na pumptracku. A tento tréning vyústil v to, že si oba neméně týmově přihodili dlahu na ruce. Zatímco Tom Kutin si narazil zápěstí a podvrtl loket, aktuálně druhý muž Enduroserie a loňský vítěz Jirka Fikejz má podezření na zlomenou navikulární kost (jedna z kostí zápěstí). Ačkoli prognózy vypadají pro oba dva relativně dobře a další závod Enduroserie na Zadově snad stihnou, účast na MTB trilogy se ale rozhodně ruší. Investigativně se nám podařilo získat i vyjádření obou zraněných.





JF: „Čau, bohužel jsem při tréninku na BMX na pumptracku upadl a odnesla to navikulárka. Zatím je podezření na naštípnutí a další informace budu mít po vyšetření na CT. Ruka je mimo provoz a bohužel to vypadá na zrušení účasti na etapáku MTB Trilogy, což je průšvih jako hrom, naštěstí se nejedná o komplikované zranění a nic se nikde nepohlo špatným směrem. Další starty by v ohrožení být neměly, ale jelikož je mimo hru i můj team-mate Tom, tak je to skutečně velmi hořký pocit a obrovská smůla. Dávejte si bacha, spadnout se dá všude. :-), ruku nechám v klidu a pomalu začnu trénovat zhruba za týden.“ 







Tom K.: „Spadl jsem na pumtracku na ruce, výsledek je naražené zápěstí a podvrtnutý levý loket. MTB trilogy padá, mám sádru tak na tři týdny, takže jedeme dál, hlavní je že nohy fungují, šlapat nebo bruslit můžu :) Zadov je naštěstí až v srpnu takže ten by v ohrožení být neměl. Pat a Mat na pumptracku :)





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Yeaah 24.6.2014 v 8:06

    Asi zacnu jezdim enduro zavody. Podle toho, jak elita postupne odpada, tak je bedna na konci sezony jista :-D

  • anonymní uživatel D.V. fon Norco 24.6.2014 v 14:07

    Jojo, taky jsem hodne padal kdyz jsem zacinal... :)
    Preju brzke uzdraveni TomeBobe a Jirko

  • anonymní uživatel greg minářů 24.6.2014 v 17:12

    nojooojo

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí