O slovo se znovu hlásí Bikerally Kopná!

Autor: Keli, vydáno: 4.8.2014

Bikerally Kopná, čtvrtý závod v roce 2014 je zase zpět v kalendáři Hrbáček servis Wood Bike Series. Po roční odstávce, kdy Rallysprint klub Podkopná Lhota pořádal „jen“ rally, se rozhodli znovu uspořádat i „kola“ a tak nejen závodníci, ale hlavně diváci se mají na co těšit!!

Lokalita, která patří jednoznačně mezi ty nejkrásnější a nejoblíbenější. Atraktivní je zejména průjezd RZ zázemím závodníků a centrem dění. Na všechny bude čekat start u vysilače, rychlé pasáže na louce, nádherný les plný horizontů, přejezd hlavní silnice. To je jen pár perliček, které mají na Kopné připraveny.





Jezdci budou mít nachystány dvě RZ a každou pojedou dvakrát. Než se ovšem pojede sobotní závod bikerally, bude se trať testovat už předcházející den a to v pátek 8. srpna. Noční RZ odstartuje TMA!

Tento vložený noční závod bude luxusní podívanou, kdy závodnici na svých kolech mají různé osvětlovací prostředky a nic se nemění – jede se na čas! Vyhlášení proběhne hned po dojetí této noční show.





V sobotu odstartujeme biky dle harmonogramu v 11 hodin dopoledne… a hned po vyhlášení vítězů se ovšem z bikerally změní oblast točny Podkopné Lhoty na testovací okruh rally! Všichni vítězové bike disciplín budou mít tu jedinečnou příležitost zasednout vedle jezdců v rally speciálech! Bude uzavřen určitý úsek komunikace a na té v rámci testování techniky soutěžní jezdci ukáží divákům své umění v plné kráse. Vše se dá popsat pár hesly – rychlost, pořádný rambajz, vůně benzínu, jízda bokem…





Průběžné absolutní pořadí WBS po Roundu 3:

1.Huňa 129 bodů, 2. Kolajík 117 bodů, 3.Nášel 102 bodů, 4, Hamouz 96 bodů, 5. Frýželka 71 bodů.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí