Co archiv dal #2

Autor: Keli, vydáno: 4.10.2014

Druhé pokračování rubriky Co archiv dal je zde. Na tento týden jsme z archivu vybrali čtyři články. Podíváme se s Filipem Polcem do Rio de Janeiro na závod Red Bull Desafio no Morro z roku 2009, s MRSN na Rampage v roce 2010, objedeme traily v Saalbachu a koukeme na video od Abstinent production.





V roce 2009 vyrazil Filip Polc do Rio do Janieru na Red Bull Desafio no Morro. Další z řady unikátních závodů pod křídly červeného býka. Tentokrát si Red Bull vybral slum v zřejmě nejznámějším městě Brazílie – Rio de Janeiru, kam pozval šestnáct riderů z celé planety, kteří se utkali s nástrahami městské trati. Polcina nedal nikomu šanci a zvítězil. Podívejte se na konkurenci, na startu stáli například Dan a Gee Athertonovi…








O rok později, se v doprovodu fotografa Adama Maršála MRSN vydal na Rampage, znovu obnovenou premiéru tohoto závodu. Pojďte s námi sledovat, jak celá tahle mega akce probíhala…









Září 2012 jsme si vybrali na obhlídku rakouského střediska Saalbach-Hinterglemm a místního bikeparku s názvem Bike Circus – čekalo na nás okružní enduro Big-5-Bike Challenge a samozřejmě i zbytek tratí. Co jsme nečekali my? Že nasněží.







A na závěr si dáme jedno video, mimochodem vítězný snímek soutěže Marosana MTB Film Box, která se konala v roce 2012 na Marosana End of the Season v Žacléři. Between the trees je video z dílny Abstinent production. Chlapáci si během tří dnů stihli postavit trať, natočit video a dokonce jej střihnout. Rychlá, ale dobrá práce!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí