JBC Revelations: co nového na trati přímo od Datla

Autor: Čert, vydáno: 15.5.2015

Mimo to, že Tomáš Slavík aka Datel jezdí po světě, zajíždí bedny v městských sjezdech, vyhrává v obchoďácích, dualu a tak vůbec, do toho všeho ještě musí nachystat svou HC trať na letošní JBC Revelations… co nového v JBC řekne sám Datel uvnitř!





„Chtěli jsme do tratě přinést pár nových prvků, kde docílíme toho, aby trať byla ještě efektivnější jak pro závodníky, tak i diváky a hlavně abysme vytvořili prostor pro předjíždení, se kterým jsou na tak rychlé a těžké trati trochu problémy. Změn dostala sekce za lesem, která v sobě měla step up a step down a okamžitý vjezd na rock garden. Tato sekce se nyní skládá z obrovskýho 4 skoku, transferu (8 – 12 m), mogul, zatáčka, rockgarden, spina a pak se teprve dostáváme na původní rock garden. Vypadá to hodně zajímavě a myslím, že jsme to zase posunuli do levelu, kdy se budou řideři i diváci chytat za hlavu :D. Revelations je momentálně považován za nejtěžší a nejatraktivnější fourcrossový závod a trať podle toho musí vypadat.“



 


A že to tak nejenom musí, ale fakt i vypadá se můžete přesvědčit z exkluzivních fotek. Tady už se asi ani nehodí říct, že to není málo, takhle podle redakce DK vypadá peklo po datlovsku… rozhodně se ale přijedem na Revelations ohřát!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí