Report: Malino Brdo - Pre-season Warm-up!

Autor: Matěj Charvát, kategorie: Report, vydáno: 15.5.2015

Ojedinělou akci si pro závodníky připravil Matěj Charvát (CharvatBros) ve spolupráci se slovenským bikeparkem Malino Brdo, Ružomberok.

Při otevíračce bikeparku si každý registrovaný mohl v rámci session o nejrychlejší čas dne pořádně otestovat, jak v zimě trénoval nebo jak si pohrál s nastavením svého závodního speciálu. Závod ve formátu JAM byl proto výbornou příležitostí pro všechny, kteří se chtěli před ostrou závodní sezónou trochu rozjezdit. Počasí nakonec asi pár lidí odradilo, ale i přes to se sešla slušná skupinka riderů, kteří si tu celý den pořádně zařádili. Za celý víkend se na kopci prohánělo přes sto riderů, což je vzhledem k počasí slušné číslo.

Měřené jízdy probíhaly celý pátek. Výsledky byly průběžně dostupné v obou stanicích lanovky nebo online z kteréhokoli smartphonu, což dodávalo závodníkům motivaci po celý den. Nejrychlejším mužem na trati se nakonec stal sám pořádající Matěj Charvát před druhým Atillou Liszim. Top tři uzavřel Marian Škultéty. Kompletní výsledky zde.





„Opravdu rád jsem se zase poměřil se slovenskými a českými top jezdci. Sice to trošku klouzalo, ale jízdu od jízdy jsem zrychloval a nakonec jsem bral druhé místo, hned za Matějem. Večer jsme si dali pár piv a další den zase jezdili. Co víc si přát! Byl to super víkend a já si ho užil na maximum,“ řekl po víkendu Atilla Lizsi.

Další akce, tentokrát už „na ostro“ bude sjezdový závod kategorie UCI C2, který se na Malině koná 19.-21.6.2015. Více informací očekávejte již brzy.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí