Pozvánka: Specialized Enduro Rally Most

Autor: Martina Ptáková, vydáno: 28.8.2015

Pátý závod Enduro Serie 2015 už v neděli 30. 8. v Mostě

Letošní Enduro Serie chystá už tuto neděli svoji další zastávku, tentokrát se pojede v Mostě. Na pravidelné účastníky Enduro Serie 2015 usilující o body do seriálové soutěže, severočeské bikové nadšence a samozřejmě všechny nové zájemce, kteří si chtějí vyzkoušet enduro, třeba úplně poprvé, čeká závod Specialized Enduro Rally Most 2015. V rámci Enduro Serie je to předposlední letošní štace, o poslední body se pojede 13. září na Špičáku. Nepropásněte tak jednu z posledních šancí na účast v českém enduro závodě, zima bude dlouhá,…





Závod využije tradičně ty nejlepší pasáže z maratoncum znamého Extrém Bike Most, ale na závodníky čekají i zcela nové pasáže a úseky, které nabídnou ještě vice zábavy a posunou tento závod blíže k ideální představě o enduro závodě, jak slibuje místní pořadatel závodu a autor tratí, Tomáš Trunschka. Na účastníky závodu v kategorii Race a Hobby čeká shodně 8 RZ, pro kategorii Hobby bude první RZ upravená. Celkem včetně transfer měří závod 26 kiláčků, z toho naplno pojedete na měřených RZtách 9 km.





Průběh závodu zpříjemní jistě i umístění areálu, které je přímo na koupališti Ressl. Předpověď počasí na víkend hlásí krásné, slunečné a teplé dny, ideální příležitost skočit tak z kola rovnou do vody pro to nejlepší osvěžení, to nabídne samozřejmě taky občerstvovačka na Širokém vrchu. Chybět nebude ani servis kol Mavic nebo možnost vyzkoušet endurka značek Specialized, Rock Machine a Giant.





Registrace na místě je možná v sobotu od 17:00 do 20:00, v neděli od 8:00 do 9:45. Start závodu je v 10:00 dle vyjetého pořadí seriálu. Startovné na místě je 450 Kč. Tratě budou komplet vyznačené a trénink na nich možný od sobotní 10 hod.





Těšíme se na všechny účastníky a kdo zatím nesebral odvahu závod v enduro zkusit, má v Mostu ideální příležitost! Vyplatí se přijet i jako doprovod a zafandit, boje o stupně vítězů vrcholí a vedoucí závodník Přéma Tejchman vede před Michalem Prokopem o pohopouhých 20 bodíků, třetí místo patří zatím Milanovi Myšíkovi před Ondrou Zeleným a Matějem Vitkem. Mezi holkama půjde o další bodíky hlavně Andree Drengubákové, Janě Horákové, Lucii Kubínové, ale v případě startu může přidat další výzmané bodíky I třeba Jitka Škarnitzlová nebo Elen Římanová. Doražte!



Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí