Soupisku MS Mondraker doplní Laurie Greenland

Autor: Keli, vydáno: 8.2.2016

Na soupisce týmu MS Mondraker stávající členy Dannyho Harta a Markuse Pekolla doplní bývalý jezdec Treku, aktuální Mistr světa a loňský vítěz kategorie juniorů Světového poháru Laurie Greenland.



Tým MS Mondraker vstupuje do sezóny 2016 se spoustou změn a také malým překvapením. Po skončení loňské nepříliš podařené, pádů a zranění plné sezónu jsme se vrhli do práce, tak abychom se v roce 2016 vrátili silnější. Tak to aspoň tvrdí ve své tiskové zprávě.





Danny Hart a Markus Pekoll zůstávají v týmu, ale velká očekávání jsou od loňského Mistra světa a celkového vítěze Světového poháru Laurie Greenlanda, který však letos poprvé pojede jako eliťák.





Tým pojede jak je již z názvu jasné na kolech Mondraker, konkrétně na sjezdovém modelu Summum, změny nastanou v tlumení, po dlouhých letech na Marzocchi letos pojedou na Foxu (kdyby zůstali na Marzocchi, tak vlastně taky pojedou na Foxu, že… více zde) a pláště Schwalbe nahradí Maxxis. Novým sponzorem na chrániče je Dainese.





Na poslední chvíli se na soupisce opět objevila Emmeline Ragot, která loni ukončila závodní činnost. Jestli se do závodního kolotoče vrátí je ve hvězdách, spíš jsou to otevřená vrátka. Nedávno jsem si Emmeline psal a ptal se jí na její závodní budoucnost a tvrdila, že se nevrátí. V letošním roce prý pojede pouze Megavalanche v Alpe d'Huez a tento závod pojme jako zábavu s přáteli. Ale přeci jen, kdo ví, jak to vlastně bude.



Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí