Martin Lébl vyhrál Downmall Praha 2016

Autor: CTM Racing Team, vydáno: 23.2.2016

Český závodník CTM Racing Teamu Martin Lébl se stal v Praze vítězem posledního závodu seriálu Downmall Tour 2016. Pražský sjezd v obchodním centru Arkády vyhrál suverénně – byl nejrychlejší v obou kvalifikačních kolech i finálové jízdě. Lébl tak zaznamenal druhé pódiové umístění v tomto ročníku Downmallu, v Budapešti skončil na třetím místě.





Navzdory výhře prvního i druhého kola byl Lébl na finále plně koncentrovaný: „Na finálovku jsem se připravit stejně jako na ostatní kola. Začíná to klasickým Red Bullem na povzbuzení, pak protáhnutí a následuje rozehřátí před startem. Nervózní jsem tolik nebyl, neustále jsem zaměstnával mozek, tudíž jsem na závod vůbec nemyslel.“





Český rider šel v Praze plynule, čistě a se svými jízdami byl spokojený. Také prozradil, jak se snažil nahnat čas oproti ostatním: „Zrychloval jsem hlavně v zatáčkách, které jsem si nadchází a podřadné jsem.“





Pocit z výhry je vždycky ten nejlepší! Nic nevnímám a jen si užívám ten pocit. Ještě k tomu tam byla celá má rodina, kamarádi a spoustu dalších lidí, kteří hrozně moc fandili a byla výborná atmosféra," těšil se z výhry Martin Lébl.



Video z finálové vítězné jézdy Martina Lébla



Pozn. red. Tomáš Slavík se otřepal ze svých vleklých zdravotních problémů a ukázal všem, že nic nikomu zadarmo nedaruje. V pěti kolech se postavil na stupně vítězů a odvezl si celkové vítězství série Downmall Tour 2016.



Foto: Martin Sarvaš a Lukáš Navrátil

Diskuze

  • anonymní uživatel michal 24.2.2016 v 17:56

    to je nějakej automatickej překlad?

    „Zrychloval jsem hlavně v zatáčkách, které jsem si nadchází a podřadné jsem.“

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí