CZECH DOWNTOWN TOUR 2016 JE TADY!!!

Autor: Keli, vydáno: 4.3.2016

Po loňské úspěšné spolupráci se organizátoři závodů ve sjezdu horských kol domluvili na realizaci společné série i letos. Je nám ctí přivítat v kalendáři sérii plnou asfaltu, schodů, umělých překážek a hlavně nezapomenutelné atmosféry závodu v centrech českých měst. Czech Downtown Tour 2016 je tady a jak prozrazuje plakát, letos se můžeme těšit na 4 závody.





Do kalendáře byl totiž nově zařazen Warm Up Season – Downtown Jáchymov, který přivítá novou bikovou sezonu už 2.dubna. Organizátoři v rámci zahájení sezony připravují nejen sobotní downtown s řádnou afterparty, ale i nedělní hromadný závod KAMIKAZE RACE. Mladší brácha KV Downtownu se má čile k světu, nemyslíte?





Podrobné info už visí na zbrusu novém webu CDT 2016 i FB:





Kolotoč závodů se v polovině května přesune do Ústí nad Labem. V pátek třináctého se jede noční dual slalom a v sobotu již šestý ročník downtownu. Kompletní propozice s elektronickou registrací budou s předstihem zveřejněny na www.ul-let.cz.





Kdo zůstane i po závodech, nebude litovat. Line up UL-LET FESTu rozhodně stojí za slyšení. Po 22 hodině se navíc přesouvá do Národního domu, kde vypuká v pátek WARM UP v rytmu elektroswingu a v sobotu AFTER parties jak býk. Vrcholem bude tradiční promítání právě proběhlého ročníku na plátně.
Akce se koná v rámci projektu KU-LE: 2 týdny v kulích, kdy Letní kino ožívá rozmanitým mixem sportu, kultury a zábavy. (www.naplnykule.cz). FB UL-LET 2016





Třetí zastávku v polovině léta obstará Downtown Rakovník. Tento kultovní závod nám jistě opět připraví opět nezapomenutelný zážitek ze setkání bikové komunity napříč disciplínami. Spojení ryzího závodění na nejdelší trati v sérii a pohodová atmosféra s kamarády. To je to, co dělá Downtown Rakovník kláním, na který se každý rád vrací. Kromě sobotního sjezdu se v pátek koná i dual slalom. Elektronická registrace a propozice bude zavčasu zveřejněna na: (www.rakovnickecyklovani.cz)





Na závěr tour se přesuneme na finálový závod do Karlových Varů. KV DOWNTOWN 2016 je akcí, kde se nejen závodníci, ale i fanoušci budou opět vařit v šokující atmosféře. To vše v kulisách lázeňského města s cílem u hotelu Thermal. Grandiózní finále s vyhlášením sezony nemůže mít lepší tečku. Po vostrém závodu vostrá afterparty? Veškeré informace pěkně pohromadě na www.kvdt.cz

Více o celé sérii zde, FB stránky.



První dubnovou neděli se vidíme v kulisách hornického města Jáchymov. Přijeď vydolovat první body do žebříčku.

Diskuze

  • anonymní uživatel pofel 4.3.2016 v 12:14

    Pitcho, kdo chce porad jezdit po obchodacich a mestech ? Nepochopim...

  • anonymní uživatel Jirka (JirkaCrasher (a) seznam.cz) 5.3.2016 v 8:03

    to Pofel: já bych tyhle městský sjezdy nezatracoval, protože klasickýho DH je v Český republice minimum. Dávno je pryč Klínovec, Krupka, Všenory, Beroun, Bystřice pod Hostýnem, teď už i 3DH cup... takže spíš myslím, že můžeme být rádi, že někdo tyhle city downhilly pořádá a dělá se tím aspoň částečně propagace pro tenhle sport. Ovšem nikomu neberu jeho názor, a pokud tuhle verzi DH nemá rád, tak to respektuju :-)

  • anonymní uživatel hoffman 7.3.2016 v 9:04

    mestský terén by mohol ponúkať viac. tie 4 uličky s miernym spádom na foto má byť vtip?

  • profilová fotka KERY 7.3.2016 v 10:33

    Byl jsi někdy v Jáchymově? Fotky občas hodně zkreslujou...

  • anonymní uživatel slucky 7.3.2016 v 11:23

    Moc to nechapu, s kolem ktery je ready do lesa hoblovat dlažbu z kopce se sklonem 5
    % a přejíždět u toho palety na sobě. Fakt progress

  • anonymní uživatel Zachy 7.3.2016 v 11:38

    Ty co u fotek z Jáchymova mluví o mírném sklonu asi nikdy nebyly v Jáchymově, řekl bych že to bude nejprudší trať DownTownu v ČR..A na trati bude velké množství skoků z KV Downtownu, kdo byl, tak ví..

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí