reklama

Gear & beer - wireless teleskopická sedlovka Magura Vyron

Autor: Keli, kategorie: Gear & Beer, vydáno: 24.3.2016

Další představení toho, co právě máme na doleKOPCOM v testu – wireless teleskopická sedlovka Magura Vyron. Berte to jen jako ochutnávku k testům…

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel schimanzki 24.3.2016 v 11:06

    Ta sedlovka mně udělá možná tak VÝRON na koulích.

  • anonymní uživatel José 25.3.2016 v 14:12

    Od Magury bych čekal větší majstrštyk právě pokud jde o záložní možnost když dojde baterka. Ono co si budeme řikat třeba v zimních měsících (nízká teplota baterkám obecně nesvědčí). Čekal bych, že samotný zamykací mechanismus v sedlovce bude mít krom elektronický části i možnost plně mechanický obsluhy. Tzn. prázná baterka by a priori neznamenala zmařenou vyjížďku, ale než dojedu domů můžu sedlovku ovládat mechanicky. Osobně je ale pro mě tohle už za hranicí poměru výkon/riziko toho, že se to po*ere, protože čim víc částí, tím větší šance, že se cokoliv po*ere. Bude tam nějaký servo, nevim jak moc dobře mu budou dělat otřesy kola. Baterka. Ovládání (bezdrát), ten má taky svoje napájení. Proti teleskopce s jedním lankem a pár zarážkama je tohle trochu přehnaný, jsem příznivce techniky, ale odsuď až pocuď nebo bez elektroniky už za chvilku nebudeme moct ani otočit klikama nebo zabrzdit ;)

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 25.3.2016 v 19:33

    ovladat by se to melo radsi appkou pres smartphone (napriklad hlasovym povelem), ktery je drzakem pripevnen na riditka, samozrejme jedine po prihlaseni na svuj fakbokovy nebo gugl ucet. To by bylo vic IN.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí