reklama

WBS: Pozvánka na legendární bikerally do Otrokovic

Autor: Radim Matyák, vydáno: 31.3.2016

V neděli, 3. dubna se potkáme na legendární bikerally akci u Otrokovic.

Online registrace http://www.wbcrally.com/…/listina.php?…

Letos jsou připraveny 2 členité, náročné tratě se spoustou horizontů a klopených i odkloněných zatáček na kopci Tresný: první trať s názvem „Mechová" a druhá nově naladěná „newoni" (motivační on board shlédni pod článkem). Jezdci budou mít zabezpečen výsledkový servis od profesionální časoměřičské skupiny a zdravotní zajištění v průběhu nedělního tréninku a celého závodu. Neoficiální, dobrovolné, neměřené tréninky po vypáskované trati jsou možné v sobotu po celý den – bez pořadatelského a zdravotního zabezpečení.

Zázemí s občerstvením, sociálním zařízením pro závodníky i diváky jako obvykle v kynologickém areálu u moravní lávky. Parkoviště pro závodníky i diváky bude k dispozici na louce u vody s možností kempování. Parkoviště pro vozidla určená k vývozu jezdců na start bude po loňské dobré zkušenosti opět vyhrazeno a zřetelně označeno vpravo při příjezdu k areálu. Prosím dbejte těchto pokynů.

Neoficiální tréninky v sobotu, 2. 4. 2016. Oficiální trénink a závod proběhne v neděli, 3. 4. 2016. Slovem bude provázet profi speaker, o muziku se budou starat staří známí DJ´s.

Luxusní pozvánečka alias návrat ke kořenům!!

Veškeré dostupné informace včetně pravidel a časového harmonogramu naleznete na http://www.bikecore.cz/zavody/ nebo http://www.bikegeneration.cz/.

Děkujeme všem partnerům seriálu i závodů za jejich podporu, všem jezdcům za jejich účast.

Za pořadatele BIKECORE OE: Radim Matyák

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí