UL-LET 2016 již za měsíc

Autor: Vítězslav Stránský, vydáno: 18.4.2016

Šestý ročník pomalu klepe na pomyslné dveře. A to znamená co? To znamená, že máme pro všechny ridery základní informace. Letos se jede v termínu 13–14. května, opět a naposledy pouze v areálu Letního kina. Tentokrát se areál v centru Ústí nad Labem stane domovem pro 4 disciplíny. Hlavní hřeb programu je zároveň druhou zastávkou Czech Downtown tour.





V pátek odpálíme akci dual slalomem. Trénink začne až v podvečer, kvalifikaci stihneme za světla a pavouka chceme odjet kompletně za umělého osvětlení. Sobota bude patřit opět sjezdařům. Na 400 metrech čekejte opět nějaké ty změny. Držíme se hesla, že trať musí sjet všichni. Rider si volí náročnost jen podle svého skillu. Každý ročník měl jiného vítěze. Letos účast přislíbil Martin Motejl Lébl. Vyhraje na téměř rodné hroudě právě on anebo někdo jiný? Sebere naší Simoně Jirkové někdo titul neohrožené vládkyně ženské kategorie anebo její průlet Kinem nebude mít opět konkurenci?





Třetí disciplínou bude návrat Bunny hop contestu, kde nám Růžovák ukázal, že na půjčeným kole umí i přes 90 čísel. Nově chceme pořádný polety na Mastodontovi, a tak si je užijete v rámci Whip Contestu v režii Máry Petelíka potažmo Whipmaster.cz





Dalších novinek je spousta, jedna za všechny – o hudební doprovod se postarají kapely. Namátkou zadupeme na Queens of everything, The Switch anebo Skywalker. V areálu jsme oba dny do 22hod, v sobotu se přesuneme na mocnou UL-LET PARTY v Národním domě. Zde pokračujeme velkýma dudama v podobě Curlies a těšit se můžete na tradiční promítání čerstvého videa z akce. Pořád málo? V neděli se můžeš zúčastnit klasického XC závodu anebo zafandit klukům bez sedačky, páč se v Kině odjede Český pohár v trialu.





Jestli se Ti tenhle víkend pozdává, tak neváhej a regni se, co nejdříve. V době psaní těchto řádků je totiž 60% kapacity závodu naplněna.

Letos se navíc UL-LET stal součástí většího projektu s názvem KU-LE: 2 týdny v kulích. Nový web můžeš prozkoumat zde: www.naplnykule.cz

FB událost UL-LETu: https://www.facebook.com/…35743390560/ Propozice a přihláška: http://www.ul-let.cz

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí