Polský seriál na oči Enduro MTB Series by Kellys otevřel registraci

Autor: Keli, vydáno: 3.5.2016

Polský seriál enduro závodu Enduro MTB Series by Kellys 2016 spustil svoji registraci. Tato polská série je specifická tím, že se jede takzvaně na oči, bling racing, neboli závodění bez předchozí znalosti trati je ten pravý a původní formát závodního MTB endura.





První kolo se jede za dva měsíce v Przesieka, v kraji na dohled Sněžky na jezdce čekají čtyři rychlostní zkoušky. Hlavní organizátor Grzegorz Miedziński říká, že na závodníky čekají mnohá překvapení, ale nemusí se bát, že by to organizátoři přehnali s obtížností, stále mají na mysli formát závodu – závodění bez předchozího tréninku. Loňský závod zde skončil s velkým úspěchem a dá se očekávat, že tomu letos nebude jinak. Opět bude bude elektronická časomíra, online výsledky, start ve vlnách po dvaceti jezdcích, losování tomboly všech účastníků při večerní grill party. Pozor, aby jste toto všechno mohli okusit na vlastní kůži je třeba být rychlý, počet účastníkl je omezen na 200. Registrace je spuštěna na www.Enduro-MTB.eu – tam je třeba se přihlásit a také zaplatit startovní poplatek, poté budete úspěšně zaregistrováni na závod.





Pro závod jsou vypsány kategorie: ženy, Junioři (15 – 21 let), Elite ( 21 – 39 let) a Master (40 let a více). Dále bude hodnocena speciální kategorie napříč všemi – hardtail, kdo pojede na pevňáku jen s přední odpruženou vidlicí.

Takže nezbývá než se přihlásti na www.enduro-mtb.eu a sledovat aktuální dění o seriálu na www.facebook.com/EnduroMTBseries

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí