Tomáš Slavík těsně druhý na City Downhill World Tour v Bratislavě

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 27.6.2016

Tomáš Slavík opět boduje na City Downhill World Tour v Bratislavě, kde dojíždí na parádním 2. místě se ztrátou pouhých 0,19 vteřiny na vítěze. Po loňském ročníku, kde si zde přivodil utržené vazy v kotníku je to opravdu příjemná změna!

„Do Bratislavy jsem jel se smíšenými pocity. Nikdy jsem tady pořádně nezajel a ještě k tomu jsem si tady loni přivodil urvaný vazy v kotníku na největším skoku tratě, takže to bylo takový zvláštní. Trať byla hodně podobná – krátká, ale o to víc intenzivní a šílená. Závodil jsem na svým novým speciálu na městský sjezdy GHOST FR AMR 180/160mm, takže jsem byl zvědavej, jak si s takovou tratí poradí a bylo to super! Kolo šlapalo jak hodinky, já jsem se taky cítil skvěle, svítilo sluníčko, spoustu diváků a jednoduše to vše slibovalo skvělej den v Bratislavě.“

„V kvalifikační jízdě jsem to držel trochu na uzdě a ve finále jsem skoro o 2 vteřiny zrychlil, takže jsem byl zvědavej jak to ostatní narvou. Nakonec je z toho 2.místo pouze o 0,19 vteřiny za Johannesem Fischbachem z Německa. Trochu zamrzí ten mikro rozdíl, ale tohle je prostě sport.. i tak jsem šťastnej za toto umístění a mám radost, že se vše veze tím správným směrem po loňským roce. Teď mám 3 týdny "pauzu“ na trénink a přípravu na JBC 4X Revelations, které se jede 16.7. v Jablonci nad Nisou. Je to pro mě takovej „vrchol“ sezóny ve více směrech, takže se na Vás všechny těším na kopci v JBC! Díky a čaaaau"

Již pouhé 3 týdny do dalšího závodu a to JBC 4X Revelations 2016 – závod světové série ve fourcrossu, který se jede 16.7.2016 v Ja­blonci nad Nisou. Všichni jste zvaní!
Pro více informací sledujte sociální sítě Tomáše Slavíka FB a Instagram.

Photo by: HM, Jack photo, Sebjo

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí