Galerie: Světový pohár Lenzerheide 2016 - Martin Husár

Autor: Martin Husár, vydáno: 13.7.2016

Report i videa ze Světového poháru z Lenzerheide jsme zde již měli a nyní je čas na galerii. Martin Husár skrze objektiv svého fotoaparátu zachytil dokonale atmosféru, která po celý víkend na závodech panovala.

Martin dodává: „Tohle je galerka, ne report a tak nebudu zdržovat psaním odstavců. Svěťák byl, je a bude vždy to nejlepší na světě. Od zázemí týmů, přes výkony jednotlivých riderů, divácká kulisa, orgagizace závodu. Všechno je na top úrovni.

Když si čtu výsledky, mrazí mě z těch jmen po zádech. Je jen velká škoda, že se nepovedlo kvalifikovat nikomu z Čechů, i když k tomu bylo hodně blízko. Konkurence je neskutečně rychlá a rozdíl být nebo nebýt v TOP 80 může znamenat jedno sáhnutí po brzdě. Jména jako Sehnal, Říha, Charvát, Lébl, junior Robenek a další, jsou u nás to nejlepší co máme. Kluci za to umí tahat, je to o maličkostech. Nemám pochyb že to zmáknou a někteří to někam dotáhnou.

Mezi českou výpravu jsme se vetřeli s Kamilem (Tatarkovičem) a sledovali jejich práci. Nejen tu, ale i celkový závod můžeš shlídnout v galerce. Pro mě osobně to byla dobrá škola – fotit vedle jmen jako Sven Martin, Nathan Hughes nebo Dave Trumpore, to se nepodaří každý den.

Chceš víc fotek, koukni se k Houskovi na web martinhusar.cz, kde je mnohem rozsáhlejší galerie.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jakub 14.7.2016 v 22:42

    Super fotky, PB kvalita, jentak dal

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí