Video: Tomáš Slavík o JBC 4X Revelations + oficiální video

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 23.7.2016

Je to právě týden co se v Jablonci jel další ročním fourcrossového svátku JBC 4X Revelations. Atmosféra na závodech byla nepopsatelná, podívej se na videu a dáš nám za pravdu. A také přidáváme slova vítěze Tomáše Slavíka.
Pokud jsi nečetl dřívější report na dolekop.com naprav to právě teď a tady.

Největší fourcrossová show na světě, nejtěžší trať, nejlepší jezdci a neuvěřitelná divácká kulisa! To zní jako super zábava, ne? Další ročník JBC 4X Revelations je úspěšně za námi a Tomáš Slavík dokázal přidat jako třešničku na dortu již čtvrté vítězství v řadě na tomto závodě. Díky tomuto vítězství si již upevnil finálně 1. místo v celkovém pořadí světové série 4X Pro Tour ještě před posledním závodem ve Francii!

„Revelations je pro mě vždycky srdcovka a absolutní highlight celé sezóny. Snažíme se to dělat doopravdy správně, aby to bavilo lidi, ridery a ne aby se to jen nějak "odjelo“. Trochu nás ze začátku trápilo počasí, kdy napadalo za 2 dny tolik vody jako za 2 měsíce a veškeré naše přípravy to hodně ztížilo. Ačkoliv to máme už naladěný organizačně tak, že toho nemusím dělat tolik jako předchozí ročníky, tak to byla stejně hrozná dřina. Ale jak jsme viděli v pátek, že vylezlo sluníčko, tak to byla úplně nová krev do žil! Všichni měli najednou úsměv na tváři a vše šlo mnohem líp. Co se týče závodu, tak v kvaldě jsem to hrozně narval a zvítězil jsem o až „neskutečných“ 3,6 vteřiny – jízda se mi fakt hodně povedla. V závodě se mi jezdilo výborně do semifinále, kde mi z nějakýho důvodu absolutně odešly nohy, ale ve finálku jsem to ještě zmáčknul, dal dobrej start, průjezd tratě a bylo to tam znovu! Už po čtvrté v řadě! Neskutečný! No a pak jsem v cíli fyzicky odpadl a byl rád, že stojím! Hnedka po našem finálku se pustil na trať Michal Kosík, kterej na jeho speciálně upraveným kole sjel naši trať a stal se prvním vozíčkářem, kterej to vůbec vyzkoušel! Byl jsem už absolutně na měkko, kopec málem prasknul, lidi byli dojatí, štastní a bylo vidět, že je to baví. A to je pro mě, pro nás, obrovskej motor proč to děláme a proč nás to tak baví. Tato atmosféra je vždycky tak specifická a vyjímečná! Děje se to jen a jen v Jablonci a důkazem jsou komentáře všech světových riderů. Jsem rád, že si to všichni včetně nás užili a už se těším na další ročník! Obrovský dík jde naší organizační crew, která je už poměrně velká, ale všichni vědí o koho jde! Bez Vás by to absolutně nešlo a jsem rád za to, jaká jsme super parta! Díky moji přítelkyni Hedvice za to, že jsme se z toho oba ještě nezblázni, díky rodině a všem kámosům za podporu! Díky všem sponzorům, že nám pomáhají ve tvorbě našeho snu a díky všem fanouškům, kteří drží s námi! Jste nejlepší a vidíme se příští rok!!!"

Foto: Bára Berdychová
Video: Fullface Productions

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel George (smithg279 (a) gmail.com) 7.12.2016 v 3:29

    I am so grateful for your blog article.Really thank you! Fantastic.

  • anonymní uživatel George (smithg279 (a) gmail.com) 7.12.2016 v 3:29

    I am so grateful for your blog article.Really thank you! Fantastic.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí