MojeKolo

Sago Babory po osmé - nadupaná akce již tento víkend

Autor: Keli, vydáno: 9.8.2016

SAGO BABORY CREW tě zve na již osmý ročník bikové akce do Sago Babory Bike Parku ve Zlaté Olešnici.

Jezdci se mohou těšit na perfektně upravenou trať a rozmanitost překážek. Dále pak na dav bouřlivých diváků, kteří ti dodají odvahu předvést naplno co v tobě je a možná i trochu víc.
Park bude luxusně nazvučen, takže se nemusíš bát, že by ti nezazněl tvůj oblíbený song, který tě nastaví do tvého „bike mode“.

Na programu je:
Speed and Style
Best Trick
After Party

Speed and Style
Na trati, kde jsou všechny druhy překážek a povrchů se ti v první kole změří čas. Druhé kolo už není na čas, ale toto kolo jedeš na styl a triky. Obě jízdy se ti zprůměrují a vyhrává ten, s nejlepším průměrem. Pokud vlastníš Downhill, Freeride nebo Slopestyle bike, tak to je to správný náčiní na to ztrestat Speed and Style lajnu v Baborech!

Bestrick
V podvečer se v centru bike parku rozpoutá Bestrick army peklo. Pokud máš v rukávu arzenál triků, tak nechoď střílet jen na střelnici za barákem, ale přijeď tasit a zamachrovat do Sago Babory Bike Parku. V parku si přijdou na své jak 26ci tak 20ci. S tlumičem, bez tlumiče, velké zdvihy, malé zdvihy!!! Tady neexistuje výmluva, že na to nemám kolo!!!

Registruj se na mailu bikepark.babory@gmail.com (Jméno, Věk, Bike, Disciplína, Telefon).

Více informací najdeš na facebooku Sago Babory Bike Park nebo piš na mail bikepark.babory@gmail.com a nebo zavolej 728 973 221.

Pokud stále váháš tak shlédni Course Preview nebo Teaser. Pak už není co řešit. Nakopej kolo do auta do GPS natlač SAGO BABORY Zlatá Olešnice a přijeď si užít ojedinělou akci v ČR!!!

Akce startuje 13.8. v 15:00.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí