Finálový závod Czech Downtown Tour 2016 se jede již tento víkend

Autor: Martin Soukup, vydáno: 29.8.2016

Finálový závod Czech Downtown Tour 2016 BigMat KV DOWNTOWN 2016 se jede již tento víkend v Karlových varech. Na startu stovka střelců a nové překážky na trati…

Letí to jak voda a to se ještě spousta z vás nestihla probrat z loňského ročníku KV DOWNTOWNU 2015 a už je tu další ročník. Již třetí zářez na pažbě má karlovarská partička PIRATA.cz, která se i o třetí ročník téhle akce stará.

BigMat KV DOWNTOWN 2016 se jako v minulém roce pojede v samotném centru Karlových Varů na třídě T.G.Masaryka. Startovat se bude opět ze svahu Sokolák, nad lázeňským centrem města. Trať bude velmi podobná jako minulý rok, ale abychom nestagnovali, připravujeme více překážek a to i velmi netradičních. Pro rok 2016 jsme museli udělat strop 100 riderů, z časových důvodů. Pojede se systém trénink, kvalda, nejlepších 40 a superfinále nejlepších 20. Mezi závodními koly budou freestylové exhibice, dětský závod a nově zařadíme i Whip contest.

Mnoha změn se dočkají také návštěvníci. První velkou změnou je spojení KV DOWNTOWNU s hudebním festivalem na svahu Sokolák – GOODFEST, kde od odpoledních hodin budou postupně přidávat pod kotel kapely. To ale není vůbec vše! Z GOODFESTu vás potom odvezou autobusy do SLASH baru, kde vypukne pravé peklo hodno téhle akce – PIPESHOP Slash bar Mejdánek. Čardáš v podání kapely Orandžáda, tombola o hodnotné ceny, FULLFACE productions promítání a pak vše dovrší DJ FLUX.

Ti z vás co neměli ještě na sobotu 3.9.2016 v ka­lendáři červeně napsáno BigMat KV DOWNTOWN 2016 to právě teď zapisují a Vy ostatní, o tom jistě už dávno víte. Vidíme se ve Varech bando na nejvostřejším závodě v Karlových Varech!

Kompletní info na www.kvdt.cz

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí