Video: MRSN pojezdil na klenotu Northshore, na Cypress Mountain

Autor: MRSN, kategorie: Video, vydáno: 3.11.2016

Michal Maroši v rámci svého zámořského tripu jezdil na mnoha lokalitách. A následující, Cypress Mountain, označil jako klenot mezi bikovými lokacemi. Podívej se na video a možná dáš Michalovi za pravdu.

Cypress je klenot mezi všemi bikovymi lokacemi. Z mnoha důvodů, ale ten největší je, že na Cypress se dá jezdit 365 dní v roce – a vůbec mu to nevadí. Bohužel budoucnost trailů jako takových je ve hvězdách neb jsou postavený na soukromém pozemků jedné z nejbohatších rodin na světě, která hodlá Cypress Mountain developovat a vystavět luxusní vily. Cypress nabízí ty neúžasnější a nejstrašidelnější rockface z Northshoru, ale zároveň i pár novějších závodních tratích na hrabance. Sedni si na zadek a čum jakej hardcore město Vancouver nabízí! Příště tam můžeš valit i ty!!!

Vše natočeno na GoPro kamery 4 Black a stříhnuté v I-movie.
Muzika: Comeback Kid a Spermbirds

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jura 3.11.2016 v 20:53

    Až na ten trick se sundáním integrálky nuda...to sundání začnu trénovat abych byl stejnej pozére:) ale MRSN furt vpohodě:)

  • anonymní uživatel Matt 4.11.2016 v 9:18

    Jura: Nuda říkáš? bych tě tam chtěl vidět :-D

  • anonymní uživatel Cyglista 5.11.2016 v 9:42

    No nuda je to jakože koho dneska baví čučet na fídeja natáčený z helny jak jede štrůdl lidí lesem a ten před tebou na tebe vystrkuje řiť... Doba kdy tohle frčelo už je dávno dávno dávno fuč....

  • anonymní uživatel Tomas 7.11.2016 v 5:11

    Video nic moc, nicméně traily na Cypressu bomba a to tam ještě nejsou zdaleka ty největší prasárna. Ale nemyslím si že by byla budoucnost trailů nějak moc ohrožena, možná se něco zruší ale jedná se o tak velké území že tam toho bude vždycky dost...snad....

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí