doleKOP.COM kalendář pro rok 2017 - kdo v něm je?

Autor: Keli, vydáno: 24.11.2016

Věříme, že tě neminula informace o kalendáři, který náš web doleKOP.COM spolu s fotografem Lukášem Navrátilem připravil na příští rok. Pokud ale ano, tak ti to znovu zopakujeme, máme pro všechny naše čtenáře a nejen pro ně papírový kalendář. Podívej se, kdo v něm je a jak fotky vznikly.

Dvanáct fotek, dvanáct měsíců, v roce 2017 u tebe na zdi mohou viset fantastické fotky ze závodů Světového poháru, Mistrovství světa, ale i jedna z našich luhů a hájů. Lukáš Navrátil, který fotky fotil nám k nim řekl něco bližšího.

Leden

Jezdec: Troy Brosnan
Závod: Světový pohár Leogang, Rakousko

Páteční tréninky, Troy Brosnan, S-WORKS, výhled na rakouské hory a hlavně využít hezké počasí než se změní. Start v Leogangu je vždycky vděčným místem.
Hory v pozadí, start v rohu, Troy v akci, a fajn počasí. Tahle kombinace u mě v pátek vyhrála.

Únor

Jezdec: Steve Peat
Závod: Světový pohár Leogang, Rakousko

Stejný závod a jen o 24hodin později po fotce s Troyem na startu. Počasí se obrátilo o 100% a z azurka a krátkého rukávu je zima a déšť. Pro anglickou legendu, Peatyho, konečně fajn počasí. A svým stylem mi v kvalifikaci dokázal, že tohle je skutečně šálek jeho kávy.
Během kvalifikace v Leogangu jsem u elity na vždy na jednom místě a tak jsem nafotil stovky průjezdů z tohoto kamene. A ne náhodou měl právě Steve ten svůj nejhezčí.

Březen

Jezdec: Josh Lowe
Závod: Světový pohár Vallnord, Andorra

Bylo nás tam asi 12 fotografů a všichni jsme čekali na jedno. Až bude slunce tam kde má a květináče budou lítat. Josh Lowe, jako jeden z mála, byl na správném místě ve správnou chvíli.
Slunce přesně v boku, trať vyschlá a zatáčka vyskládaná fotografy. To vždy značí skvělý snímek a nejlepší příležitosti pro hecování.

Duben

Jezdec: Troy Brosnan
Závod: Světový pohár Vallnord, Andorra

Příroda suchá a drsná. Prach a kamení. Podmínky připomínající Austrálii. Nejen proto jsme si s Troyem v Andoře rozuměli nejvíce a vzniklo několik skvělých fotek.
Využít potenciál krásných hor v Pyrenejích je hodně obtížný. Tady jsme si, hlavně díky Troyově radosti z podmínek připomínající Austrálii, udělali oba službičku a pomohli si.

Květen

Jezdec: Aaron Gwin
Závod: Mistrovství světa Val di Sole, Itálie

Nejhezčí, nově nastříkaný, speciál pro Aarona pro mě byl výzvou. Chtěl jsem ho na Mistrovství světa zobrazit v plné kráse a zároveň ukázat opravdu v akci. Netrvalo dlouho a hned v první den tréninku vzniklo tohle.

Červen

Jezdec: Hugo Robenek
Závod: Mistrovství ČR Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn, popravdě pro fotografa neuvěřitelně nefotogenická trať ? měla alespoň příjemné lavice na blbnutí. Od Huga vím přesně, co čekat a tak jsem při hledání borůvek skutečně počkal. Hugův whip styl je v ČR nezaměnitelný.

Co za to?

Když máme super fotky, musí tomu odpovídat i zpracování, kalendář v rozměru A3 jsme nechali natisknout v profesionální tiskárně na kvalitní papír o vysoké gramáži. Samozřejmě nechybí očko zavěšení na zeď.
Cena kalendáře je 490 Kč a to včetně poštovného, pro nedočkavce jsme ale spustili časově omezenou předobjednávku se zvýhodněnou cenou 390 Kč a opět je cena kompletně i s dopravou. Zvýhodněná cena platí do 27. listopadu, poté budou předobjednané kalendáře expedovány a cena se dostane na standardní hladinu. Kalendáře a ostatní propagační věci s logem doleKOP.COM jako jsou trička, ponožky či hrnky objednávej zde.

Udělej si radost a dej si domů na stěnu pořádný fotky!



A příště se podíváme na druhou polovinu roku.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel mara 25.11.2016 v 22:22

    kolik je honorar pro jezdce?

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 26.11.2016 v 21:47

    Jen jsem klikl nechtě na to,co už jsem viděl. Neviděl,neosahal,nemam. Jdu do eshopu, bo za pul roku shejpovani ve Schladmingu chci mit ty chuje na stěně,i kdyz tam není Ratboy a Brendog.Do Leosa je blizko a na tydle fotky je radost koukat.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí