reklama

doleKOP.COM kalendář pro rok 2017 - kdo v něm je? - podruhé

Autor: Keli, vydáno: 5.12.2016

Náš web doleKOP.COM spolu s fotografem Lukášem Navrátilem připravil pro všechny fandy sjezdu, aktivní sjezdaře, ale i obdivovatele pěkných fotek kalendář na příští rok. Podívej se, kdo ti bude viset na zdi v druhé polovině příštího roku.

Dvanáct fotek, dvanáct měsíců, v roce 2017 mohou tvé zdi krášlit fantastické fotky ze závodů Světového poháru, Mistrovství světa, ale i jedna z našich luhů a hájů. Lukáš Navrátil, který fotky fotil nám k nim řekl něco bližšího.

Červenec

Jezdec: Loris Vergier
Závod: Světový pohár Vallnord

Venku asi milion stupňů, mám v nohách celou nekonečnou trať v Andoře a veškeré síly nebo nápady jsem vyčerpal. Sedím na pařezu a čekám na posledních 6 nejlepších. Chci se podívat, kdo bude nejrychlejší, a třeba jednoho zkusím vyfotit… A právě z takových náhod občas vzniknou dost povedené záběry. Tenhle mám obzvlášť rád!Srpen

Srpen

Jezdec: Aaron Gwin
Závod: Světový pohár Lenzerheide

Vzpomínám si, že při focení kvalifikace v Lenzerheide jsem toho už měl plné zuby. Vyjel jsem jen lanovkou na start a řekl si, že vyfotím pouze prvních 5 zatáček a pak si pojedu odpočinout. Focení tréninků na této příkré a dlouhé trati je docela na fyzičku. A nakonec se experiment ukázal jako fajn volba.

Září

Jezdec: Myriam Nicole
Závod: Světový pohár Vallnord

Půvabná Myriam ve své Commencal domovině. Jako jediná si v této zatáčce zvolila stopu, ve kterou jsem tajně doufal. Odlesk a jiskra v očích se mi opravdu zalíbila.

Říjen

Jezdec: Tracey Hannah
Závod: Mistrovství světa Val di Sole

Fotograf Keith Valentine mi v Itálii, když jsem se nad snímky trápil, řekl, ať následuji slunce. A tak jsem si z naštvání řekl, že budu vždycky fotit proti světlu, ať to stojí co to stojí. A tohle je výsledek.

Listopad

Jezdec: Jana Bártová
Závod: Mistrovství světa Val di Sole

Fotka naší nejlepší závodnice je taky výsledkem naštvaného focení proti slunci. Už mi nezbývalo mnoho času a světlo bylo všude kromě oranžové žíňenky, za kterou jsem se musel přímo v trati schovat.

Prosinec

Jezdec: Myriam Nicole, Rachel Atherton, Tracey Hannah
Závod: Mistrovství světa Val di Sole

Emoce, pocity, výrazy, příběhy. Mistrovství světa, poslední závod roku. Není nic vděčnějšího. Tváře, medaile a slzy radosti… A víte, ono i mě tohle dojme a ztrácím slov. Takže tady snad i bez komentáře :)

Co za to?

Když máme super fotky, musí tomu odpovídat i zpracování, kalendář v rozměru A3 jsme nechali natisknout v profesionální tiskárně na kvalitní papír o vysoké gramáži. Samozřejmě nechybí očko zavěšení na zeď.
Cena kalendáře je 390 Kč a to včetně dopravy. Kalendáře a ostatní propagační věci s logem doleKOP.COM jako jsou trička, ponožky či hrnky objednávej zde.

Udělej si radost a dej si domů na stěnu pořádný fotky!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí