Video: Opravdu poslední ukončení sezóny po Zevlácku

Autor: Pepa Kašík / ZEVL team, vydáno: 9.1.2017

Konec roku můžeš strávit různými způsoby, u televize, na kanapi, ve Finale Ligure (Report: Vánoční finále ve Finale Ligure) a nebo taky jako Zevláci v bludovským trailu.

Každý z nás tráví vánoční svátky a konec roku po svém. Pro většinu však tento čas znamená shon a stres s objednávkou dárků u ježíška. Dále pak pít s mírou a netrhnout si ostudu na firemním večírku, objet půl světa a absolvovat nekonečné množství rodinných návštěv, které tak kvalitně celý rok odkládáme. Kde také pořád brát čas na kolo, rodinu a tisíc dalších aktivit, když je víkend tak krátký, že? Nelze opomenout nekonečný břichabol, vůni svařáčku a uzeného masa na každém rohu, pocity na zvracení při každém prudším pohybu a podobně.

Co mi ale mezi svátky opravdu chybělo, byli přátelé a kolo. Kolo z toho důvodu, že jsem byl převelice hodný a ježíšek mi nadělil nové rukavice, brnění a titanovou strunu. To prostě musíš otestovat, ještě než vylítne první silvestrovská rachejtle! No a kamarády z řad Zevláků jsem viděl naposledy pohromadě někdy před měsícem, na našem posledním výletu do Kálnice.

Volno mezi svátky a la vyber si dovolenou, tak svádělo k nějakému společnému pojezdu. Prostřednictvím našeho facebooku jsem o plánu na 30. prosince informoval každého, kdo by se rád přidal a zúčastnil. Do kašíkovic pohřebáku se nacpal táta s mámou, děti včetně Špalka, kočárek, dvě Demíčka, uzenej bůček, plynovej hořák, rumík, nějakej ten pytlík čaje a jelo se na kopec. Ten kdo přišel, přišel. Kdo nepřišel, prohloupil. Tak zase za rok!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Maaca (kdosi (a) kdesi.cz) 9.1.2017 v 16:41

    brááápity!

  • profilová fotka Pepa Kašík 10.1.2017 v 13:36

    Sám predátor u kola :D

  • anonymní uživatel Dan 10.1.2017 v 14:49

    Boží kluci, už se těším až nahodím v květnu rameno a zas na to sednu

  • profilová fotka Pepa Kašík 11.1.2017 v 10:24

    jaktože až v květnu??

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí