Tomáš Slavík zpět na trati a hned vítězí v Budapešti!

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 6.2.2017

Nový rok, nová sezóna a nové cíle. Bohužel prvním a hlavním cílem byl pro Tomáše Slavíka úspěšný návrat na závodní tratě po zranění kolene, které si přivodil před 5ti týdny. Slavík i tak přišel o první závod Downmall Tour ve Frankfurtu, ale rozhodl se že do druhého závodu v Maďarsku již nastoupí. Ačkoliv by si na něj moc lidí po zranění nevsadilo, byl to právě Slavík, kdo vyhrál jak v semifinále, tak i ve finále a dojel si pro vítězství!

„Návrat po zranění je vždycky těžkej a do Maďarska jsem jel především kvůli kvalitnímu tréninku. Cítil jsem se docela dobře, ale levá noha byla trochu slabší, ale s tím jsem do toho šel a hlavní pro mě v tu chvíli bylo, že jsem konečně na kole a závodím. Trať mi hrála docela do karet, jelikož se na ni nešlapalo tolik jako třeba ve Frankfurtu nebo v Praze. V semifinále jsem zajel nejrychlejší čas dne, takže už v tu chvíli jsem byl šťastnej, ať už dojedu jakkoliv. Ve finále jsem udělal pár menších chyb, ale v některých místech jsem to hodně nahrotil, dohnal svoje chyby a v cíli jsem bral 1.místo! Noha je každým dnem lepší, silnější a věřím, že se už příští týden v Praze ukážu v plné síle. Závod v Praze je pro mě vždycky hodně vyjímečnej a závodění před domácím publikem je to nejlepší, co si může sportovec přát, takže se už moc těším!“

Finálové kolo Downmall Tour 2017 se jede v sobotu 11.2. v Arkádách Pankrác v Praze. Pro více info sledujte sociální sítě Tomáše Slavíka:FB a Instagram.

Photo credit: Jan Kasl, Sebastian Sternemann, Palfi Balasz

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí