MojeKolo

Report: Fatbike4cross Rejdice od Ondry Dohnala

Autor: Ondřej Dohnal, kategorie: Report, vydáno: 6.3.2017

Klasickej scénář tak jak to má být… ve středu zpráva na messengeru od Martin Kozák , „hele Dohnyč, v sobotu jsou závody na tlustých kolech, jedeš se mnou?“ Tak si říkám, co by ne, v sobotu nemám co dělat a bajky mám rád, takže jedéééém…

V sobotu ráno v 5:15 nasedám do auta a valíme směr Rejdice. Cesta v pohodě až do chvíle, kdy si navigace od strýčka Googla řekla, že nás trošku vyzkouší… najednou sjíždíme něco jako sjezdovku, akorát to má trošku víc asfaltu a dole se dozvídáme, že dál už cesta nevede… otočka tedy, výjezd toho brutááálu, což jsem si nemyslel, že nedáme, ale povedlo se!!!

Jinou cestou přijíždíme do Rejdic a potkáváme se se spolubláznama Jan Kobr a Matouš Zelinka… vše bylo super až na tu hroznou zimu, ale nejsme žádný ořezávátka, že… převlíkačka, obhlídka trati, registrace a jde se na to, yeah!

Trať vypadala suprově, všechny pobavilo zvolání „kurwa“ je to nějaký nakopaný… po prvních jízdách se ukázalo v podání Kozmana, že to trošku koplý je… vyfásnul jsem foťák a pak už jen cvakal a cvakal… proběhl klasickej pavouk, pár vyhrocených pádů, kluci se rvali jak zvířata…

Počasí nakonec nádherný, i trochu hrotu (v podání mladých guns) bylo takže vše super!!! Nakonec za odměnu padli i nějaký místa na bedně, takže vše jak má být… (kompletní výsledky najdeš v článku Výsledkový servis 2017 #1, pozn. red.)

Cesta domů klasika, nějaký ty kávičky a fastfoody, tak jak to má na tripu být, doma totál servaný, ale spokojený. Díky Fatbike4cross Rejdice za tuhle povedenou akci, klukům za super atmosféru, Kozmanovi za foťák, moc jsem si to užil!!!



A Tomáš Vosyka si závod a hlavně kvalifikační jízdu užil taky náramně.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Mira 6.3.2017 v 18:15

    koukám měkota jak loni...nebylo by lepší udělat to o měsíc dřív aby se na tom dalo trochu jezdit a ne jen bořit? :-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí