Rocky Mountain a jeho freeride tým

Autor: Keli, vydáno: 28.3.2017

Rocky Mountain, značka, která je pro mnohé synonymem pro freeride, má i letos našlápnutí tým freeridových ambasadorů. Jména jako Wade Simmons, Thomas Vanderham a Geoff Gulevich to jsou prostě bajkové veličiny již po dlouhou dobu a stejně dlouhou dobu jezdí na kolech této kanadské značky. Novou posilou a navrátilcem pod křídla RM je Carson Storch. Komplet tým bude sedlat bajky Slayer, Maiden a Altitude, Carson navíc dostane custom slopestylovou mašinu.

Wade Simmons

Otec freeride Wade Simmons říká: „Jezdím na Rocky už víc jak dvacet let a pořád mě to baví. Mám zase naplánované super zábavné akce a zajímavá dobrodružství. Těším se až na ně přijde čas, je potřeba mlaďochům ještě ukázat zač je toho loket a ukázat, že nepatřím do starýho železa!“

Thomas Vanderham

Thomas Vanderham pokračuje v posouvání hranic big mountain bajkování, uvidíme ho na vybraných akcích FEST series a taky v několika filmech. Jeho zkušenosti a preciznost mají neocenitelný přínos pro vývojový tým Rocky Mountain a to je také důvod proč s ním úzce spolupracují na vývoji a ladění kol.

Geoff Gulevich

Geoff Gulevich pokračuje v cestování a objevování zajímavého. Jeho seriál Gullyvers Travels nám ukáže, kde všude byl.

Carson Storch

Navrátilcem pro letošní rok je Carson Storch. Loňský rok byl pro mladého Američana zlomový sice nejezdil za RM, ale přesto best trick a pódium na Rampage jsou super výsledky, tak uvidíme jak na ně naváže v roce 2017.

Brett Tippie

Brett Tippie, člověk s obrovským úsměvem a nenapodobitelným smíchem, který se jej nebojí použít, již nebude v barvách Rocky Mountain pokračovat. Bretta budeme vídat na YT.

Který z nich je pro tebe největší star? Jsou staří pardálové nebo mladá krev v podobě Carsona Storcha? Dej nám vědět do komentů!



Foto: Margus Riga, Paris Gore a Ale Di Lullo.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel shimpanz 28.3.2017 v 8:57

    Tipíčko a jeho nezapomenutelný skeče v Kranked 4 :)

  • anonymní uživatel Bersekr 28.3.2017 v 9:27

    Tequilla tonight, tomorrow we RIIIIIIDE !!! :D:D:D Wade a Tippie jednoznacne :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí