Čižinský, třetí muž Světové Enduroserie EWS nově v barvách BIKEZONE.cz

Autor: Keli, vydáno: 21.3.2017

Enduro jezdec Milan Čižinský, který patří k našim nejúspěšnějším jezdcům světové enduro serie (EWS), mění team, kolo a celé zázemí. Přestupuje do nově vzniklého teamu za podpory BIKEZONE.cz.
Díky této spolupráci bude mít k dispozici nejlepší produkty od prémiových značek PIVOT Cycles, WTB a USWE. Značek, které BIKEZONE.cz na českém trhu zastupuje. Na podpoře se rovněž podílí rychlebský TrailHouse, kde se budete mít možnost s Milanem potkat na místních trailech.

Po skvělé loňské sezóně nemůže mít Milan v sezoně 2017 jiné cíle než především vylepšení svého celkového 3. místa v Enduro World Series v kategorii masters. Dalším cílem je obhajoba prvenství v české Enduroserie, kde jeden z partnerů má své hlavní marketingové zájmy a bude novým partnerem této série. Stranou nezůstanou ani závody u nejbližších sousedů či sjezdový pohár. Na těchto tratích mu budou oporou kola PIVOT Cycles. Konkrétně ultimativní FIREBIRD 27,5" na EWS tratě, rychlá 29" mašina SWITCHBLADE nejen pro šlapavé tratě a sjezďák PHOENIX 27,5" na DH. Pláště, karbonové ráfky a sedla dodá WTB.
„Pláště WTB testuji od podzimu a jsem maximálně spokojený. Všem doporučuji zkusit.“

O Milanovo bezpečí se postarají produkty od legendární značky Leatt, kde se dostal do hvězdné společnosti atletů přímo podporovaných výrobcem. Leatt je lídrem nejenom v oblasti ochrany páteře, ale má skvělé chrániče, helmy a oblečení a letos velmi posílil svou enduro nabídku. Na vypletených kolech se podílí americký Industry Nine se svými luxusními nábami. „Co se točí, se počítá dvakrát a tak mi na tom záleží!“ K tomu Milan dodává: „Díky tomu, že nejsem letos vázaný k používání určitých komponentů, jako loni u německého teamu, tak si můžu vybírat komponenty podle svých preferencí a beru prostě to nejlepší! Vybírám si to, o čem si myslím, že mě posune dopředu.

"

Milan již druhým rokem trénuje s kluky z i-trenink.com a nyní díky spolupráci s wattmetry.cz osadí všechny kola klikami s wattmetry 4iiii Precision. „V přípravě na sezónu jsem se držel osvědčeného modelu. Přes vánoce 10 dní sjezdovky, kdy sem trénoval hlavně sílu, dával jsem si celý dopoledne 1300hm na jeden zátah, což mě lehce po návratu vytrestalo a k tomu jsem přidával ještě běžky. V lednu silnička na Tenerife, kde je počasí prostě fantastické. No a teď jsem byl na posledním trénikovém lageru na Grand Canarii na all mountainu Pivot Mach 6, kde jsem doladil formu před odletem na první závody EWS na N. Zélandu a Tasmánii.“ Pracuje jako CAD designér a to znamená spoustu cestování. Dělal na autech pro Bentley, BMW, Audi, Mercedes, Rolls Royce, VW, Škoda, Fiat. Některé zajímavé projekty na kterých spolupracoval..

Další novinkou od zkušeného bikera bude předávaní zkušeností ostatním, konkrétně to bude pomoc se správným obutím pro závodní tratě . Je to mnohými podceňováno, vždyť dobrá volba pláště je to co rozhoduje, jestli jste na podiu nebo ne.
Pavel Vojtíšek majitel Bikezone.cz k tomu dodává: „Dlouhou dobu se věnujeme volbě konkrétního obutí pro daný terén a počasí, a již s dříve podporovanými jezdci jsme chtěli posunout tyto rady do konkrétní podoby, ale zatím to nikdy nevyšlo. Ale teď nám to dává opravdu smysl, ENDURO je pro nás a námi zastoupené značky hlavní směr, kde se chceme prezentovat a letos tomu dáme historicky nejvíce! Věřím, že spolupráce s Milanem bude přínosná nejen pro partnery, ale i pro jeho fanoušky.“

Partneři Milana Čižinského pro rok 2017 jsou: Bikezone.cz, TrailHouse, WTB, Pivot Cycles, USWE, Leat Protective, 4iiii Wattmetry.cz, Industry9, Mlada engineering, Garbaruk, AVS.

Milana můžete sledovat na sociálních sítích na Facebooku na osobním profilu, na stránce sportovce a také na Instagramu.

Diskuze

  • anonymní uživatel Ondra 21.3.2017 v 20:47

    Pivoty jsou naprosto luxusní biky co jsem měl možnost otestování. :) V kombinaci s WTB ještě lepší. Držim palce. :)

  • profilová fotka Grzych 21.3.2017 v 21:48

    PIVOT MACH 6 2016 TOP BIKE, nejtuhší zadní stavba co jsem zkusil. Dobrý výběr, Milane!! Hodně štěstí v EWS. Snad se potkáme na Rychlebách.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí