Video: Matěj Charvát - Pořád to tam je! - IXS EDC #2 Willingen

Autor: Matěj Charvát, kategorie: Video, vydáno: 23.5.2017

Druhé kolo Evropského poháru ve Willingenu bylo pro mě zároveň druhým závodem sezony. Trať je tady hlavně o tom, že nesmíš dělat chyby a musíš bejt hodně rychlej a precizní. Je krátká a rychlá. Nic co by mi extra vyhovovalo, ale po tom co jsem tu loni zajel 5. místo jsem věděl, že mi to teoreticky vyjít může.

Jen tak, že se budete měřit s lepšíma se můžete opravdu zlepšit, tak pojeďte taky na závody ven! Český závody jsou dobrý na začátek, ale dál už tam cesta nevede. Jsem rád, že to malá skupinka lidí do určité míry pochopila a vy můžete československé barvy vídat v první desítce Evropského poháru stále častěji…

Trénink na mokru v pátek jsme se Sehnym vynechali, nemělo to cenu. Sobotu jsme dali pár jízd, večer řešíme stopy a v neděli oba jedeme o poznání líp. Sehny má natrénováno a jen čeká až přijde jeho chvíle. Pro tentokrát super 3. místo… myslím si ale, že brzo to tam padne za 1. Já se zatím držím zkrátka. Cítím, že jsem za řidítkama DH kola neproseděl ještě dostatek času. Nakonec ale pouštím otěže, držím to ve stopě a k mýmu překvapení z toho je 8. místo. Mám na víc, je čas trošku máknout.

Celkově velmi povedenej víkend! Ostatně posuďte sami a mrkněte se na další video!

Díky a uvidíme se zase příště.

Matěj

Sledujte Matěje a jeho Vlogy na YouTube kanálu a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku a instagramu @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel pps (papos (a) email.cz) 24.5.2017 v 19:39

    Dobrý počtení i pokoukání!

  • anonymní uživatel Pádlista 25.5.2017 v 10:35

    Milé video a pěkné výsledky. Můžete si zkopírovat můj "lajk", jestli ho potřebujete.

  • anonymní uživatel TenP. 26.5.2017 v 13:31

    Hezky Charvát...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí