Video: Soul of the Forest - Bahyho video profil je pecka

Autor: Mad Moss Films, kategorie: Video, vydáno: 26.7.2017

V jižních Čechách se freeridu vždycky dařilo, jedno ze známých postav je i Zbyněk Bahula, kterýmu snad nikdo neřekne jinak než Bahy. Bahy s spojit s MadMossákama a výsledkem je tohle super video.

A jak to vzniklo? Vojta Válek z Mad Moss Films prozrazuje: „Natočit edit na velkým kole a na vlastních originálních spotech bez zbytečnýho kecání kolem? Tak přesně tohle jsme si řekli s Bahym na klasickým jihočeským štědrodenním poklouzání, že chceme udělat. Což znamenalo, že Bahy poctivě hned z jara, jak se umoudřilo počasí sebral kámoše a dal do pucu pár starších lokalit a k tomu přidělal ještě i pár nových spotů no a my vytáhli z půdy hejblátka, který k focení co jsme teď většinou dělali nebyly třeba a přepli aparáty zase po nějaký době na video.“

Přečti si i dřívější rozhovor s Bahym, který vyšel zde na d:key před časem: Zbyněk Bahy Bahula o Hajsáku, dirtovišti v Dubném.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Dan 26.7.2017 v 21:19

    Boží!

  • anonymní uživatel SBTM 26.7.2017 v 22:21

    Krasna prace!

  • profilová fotka Tomáš 27.7.2017 v 7:05

    Paráda, budeme stavět dál!

  • anonymní uživatel pokyno (pokorny.a (a) email.cz) 27.7.2017 v 9:58

    Pecka!

  • anonymní uživatel janossh 27.7.2017 v 10:32

    super

  • anonymní uživatel Marek 30.7.2017 v 12:59

    Asi bych to nemusel říkat, když se mi to nelíbí, ale když už je v názvu "pecka, tak se vyjádřím :-) Nelíbí se mi rychlé otáčení kamery, přeostřování (spíš to vypadá že kamera nemůže zaostřit, než jako úmysl) a celkově je to za mě takový hodně průměrný.

  • anonymní uživatel Hany (Zabransky.jan (a) seznam.cz) 31.7.2017 v 9:31

    Marku tak nám něco natoč ať kluci z Mad moss films ví jak se to má dělat. Už nic neříkej. Nezdržuj se zbytečnou kritikou a běž něco natočit. Bude to určitě pecka! ????

  • anonymní uživatel Petr 31.7.2017 v 10:48

    Super po všech stránkách! (vždycky se holt najde ňákej rejpal... => nechápu)

  • anonymní uživatel Ádoš (ejdou.rotacak (a) gmail.com) 31.7.2017 v 18:30

    kluci diktujou, hudba neurazí a práce s kamerou je minimálně chvalitebná - pár prostřihů krajiny s kamerou bez steady cam stabilizátoru mělo asi navozovat "pure nature styl"...no já si vzpomněl na Záhadu Blair Witch, když třesoucíse týpek točí les a vříská Majkíííí....ale to je hnidopišství
    Marku - natoč něco ze své produkce, "helmet camy" máme všichni ;)

    Před lety sem si koupil tenhle krám www.megapixel.cz/...
    Přišlo mi to ve spojení s GoPro úplně nepoužitelný, pustil sem si snad 10 návodů na YT a stejně sem nepochopil princip. Může mi někdo jako úplnýmu kokotovi polopaticky vysvětlit, jak se tyhle low-end stabilizátory vyvažujou tak, aby mohl člověk klusat za kolem po trailu?předem dík

  • anonymní uživatel Vojta MM 1.8.2017 v 18:13

    Díky všem za komenty, obhajovat si tu práci nebo něco víc vysvětlovat nemá smysl, takže jen v rychlosti, jak je napsáno v textu, chtěli jsme udělat klasický freeridový video z lesa bez zbytečných keců a především z vlastních spotů a domácí scény, protože je toho tady jako šafránu. Ano záběry bez stabilizace z ruky měly jen podtrhnout akci a svižnost videjka (jak Ádoš dobře pochopil :)), stejně tak přeostřování, ne vždy musí být vše jen uhlazené přeci ... takže ještě jednou díky Vám všem co se rádi podíváte na domácí scénu a nebo sami jezdíte a tvoříte ... a i za kritiku Marku, každý má právo na názor :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí