Report a foto: Loose Session Vítkovice - mega polety podruhé v Česku

Autor: Vojta Válek, kategorie: Report, vydáno: 29.8.2017

By the riders, for the riders! Tak přesně takhle zní motto k Fest series, což je záležitost, kterou předpokládám není nutno více představovat. Snad jen pro ty co byli poslední tři roky úplně mimo dění, jedná se o akci typu jamu, exhibice, kterou si pořádají sami jezdci pro posunutí, jak vlastních limitů, tak především limitů celého freeridového ježdění a na jejímž konci sami mezi sebou vyberou ty nejstylovější a ty co prostě nejvíc zandali.

A protože i u nás jsou jezdci, kteří za to pořád ještě umí pořádně vzít a jsou ochotni něco podobného vytvořit, mohli jsme se tento víkend sejít ve Vítkovicích na severu Čech na akci Loose Session a být součástí něčeho co u nás nemá obdoby. Díky patří celé stavitelské crew z party Loose riders a především všem jezdcům co přijeli a nebáli se vzít kolo do ruky, aby jsme se my, jakožto diváci, měli na co dívat. Stejně tak velká pochvala klukům z Freestyle snowboard housu, kteří poskytli ubytování a i příjemné, rodinné zázemí pro všechny riders i ostatní hladové návštěvníky. Taky by bylo určitě dobře nezapomenout na riders, kteří se při nalítávání skoků zranili a popřát jim rychlé uzdravení.

Netřeba asi víc dodávat a raději se podívejte sami rovnou na výběr několika fotek ze sobotního hlavního programu, kdy se jel jak Whip off contest, tak session na Big line. Více fotek a materiálu z celé akce určitě najdete na FB stránce události i od dalších fotografů a rozhodně se můžete těšit i na oficiálni videjko, které na místě kluci natáčeli.

Za Mad Moss Vojta

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí