Video: Junkride Trip Barcelona 2017 - Viktor Podstavek Edit

Autor: Filip Pobočík, kategorie: Video, vydáno: 8.9.2017

Mladý killer Viktor Podstavek sa ukázal na Junkride Crew Tripe v Barcelone a takto zajazdil v slávnom dirtparku LA POMA ! Sleduj prvú časť reportu z tripu a prvé video.

V lete sme si s časťou Junkride Crew dali trip do slnečnej Barcelony. V obsadení hlavný kameraman Filip Pobočík, manežéris Maker Konkoly, otec Palko Hraško, goraľ Filip Baník a young-gun Viktor Podstavek a ešte frajérky Monika a Dominika. Trip to bol neskutočný a hlavným cieľom bolo užiť si mesto, more, bikeparky a natočiť fajnové zábery.

Za tých desať dní sa toho stihlo zažiť celkom dosť. Najviac sme jazdili v bikeparku LA POMA, kde sú jedny z top svetových dirt jumps, fajnový betónový park a foampit. Okrem toho sme pobehali aj mesto a navštívili množstvo spotov, ktorých je v BCN neuveriteľne veľa a na každom rohu.

Viktor Podstavek je zarytý MTB dirťák a obľubuje veľké dirty, aké boli vo veľkej lajne v La Pome. Dirty to boli obrovské a polety ešte väčšie. La Poma je ale známa tým, že občas fúka od mora, takže sme museli často čakať do večera, kedy už vietor ustane. V priebehu dňa je aj tak dosť horúco, takže väčšinou bol plán – najprv pláž a na večer La Poma. Dirtpark je to naozaj kvalitný, denne tu pracuje niekoľko šejperov, ktorí aj medzi jazdami dirty polievajú a pred dažďami zodpovedne zakrývajú. Okrem dirtov sú tu pumptracky, trails s rôznymi náročnosťami, dual slalom, či lajna funboxov. A pre informáciu vstupné na dirty 7?, skatepark 3? a foampit 5?.

Večerné sessions boli skvelé, denne sem chodilo množstvo miestnych riders, od najmenších, ktorí si dávali mini lajnu cez ostrieľaných dirťákov jazdiacich v žabkách až po profíkov ako Bienvenido Aguado. Často sa tu vyskytli aj rôzni zahraniční jazdci, ktorí prišli na trip ako my . Našou Španielskou spojkou bol Francisco Davies, ktorí nám pomohol s čím bolo treba, takže mu patrí dík, dajte mu follow na značku @briendsandfrous ktorú rozbieha!

Foto a video: Filip Pobočík

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí