Video: Madrid Coffee Break - Vašek Kolář

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 21.12.2017

Vašek Kolář vyměnil trialového speciála za street trialovou čtyřiadvácu a vyrazil do Madridu natáčet. Podívej se na video, které zajímalo i Dannyho MacAskilla.

Po trialové sezóně, když jsem se vrátil z MS v Číně na mě čekalo doma nové kolo od Inspired. Už delší dobu jsem chtěl street trial kolo 24" se sedlem, jelikož to samozřejmě vypadá líp. Měl jsem naplánované, že pojedu po sezóně s kamarádem Ondrou Šenkem natočit video do Madridu, kde jsme měli možnost spát u kámoše.

Měl jsem pouhých šest dní na to se na tom kole rozjezdit ve zmrzlém Česku a nevěděl jsem, že to bude až tolik jiné než trialové kolo. Před odletem jsem nahodil na fb a instagram foto s novým kolem a poděkováním Inspired za podporu. Bylo hodně ohlasů, že lidi chtěj video a jsou zvědaví, jak mi to na tom půjde. Mezi nimi mi psal nejednou i největší boss Danny MacAskill, že se moc těší na video a až uvidí, co na tom předvedu. To mě trošku vystresovalo a jel jsem do Madridu místo odpočinku po sezóně opravdu jen natáčet video na kole, na které vůbec nejsem zvyklý :).

Jak to vše dopadlo se mrkněte na video!!!

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka smash mouth 21.12.2017 v 20:52

    mooooc pekny mate

  • anonymní uživatel mates2502 (mates2502 (a) gmail.com) 22.12.2017 v 7:05

    Pěkné!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí