reklama

Snickers Author Bike Session 2005 se rozjela

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 21.5.2005

Jak už nejspíš všichni víte letošní Snickers Author Bike Session 2005 se rozjela první akcí v Liberci 17.5. Vše začlo ve velkém štýlu a hlavní podíl na tom mají hlavně jezdci, kteří si přijeli za závodit v pohodovým kontestu na bmx a mtb!!! Triky, které všichni předváděli měli několika násobně větší úroveň než během loňské Bike Session 2004!!! Důkazem pro všechny je vůbec první odjety Backflip tailwhip v podání českého ridera!!! Není to nikdo jiný než Michal Beran, který jezdí na bmx 2 roky a je mu 15 let!!! Michal je neuvěřitelný talent, který má vše velké ještě před sebou, ale už teď dokazuje, že když někdo maká, tak dokáže neuvěřitelný věci! Věřím tomu, že Michal Beran se již stal silnou motivací pro všechny mladé ridery, ale i ty starší, včetně mě!!! Po dohodě s Michalem ho budete mít možnost vidět v akci jako speciálního hosta během Snickers Author Bike Session v Českých Budějovicích 24.5., v Plzni 25.5. a v Hradci Králové 26.5.!!!

Druhým městem Snickers Author Bike Session 2005 bylo Brno, ale zde počasí vůbec nepřálo a závod na Fun boxu a Wall ridu se neuskutečnil. Přeci jenom to bylo hodně nebezpečné na mokrém asfaltu a překážkách. Byla to velká smůla, protože množství bikerů v Brně byl opravdu veliké a slibovalo luxusní kontest!!! Tak snad příští rok… Samo sebou, že se musely rozdat ceny určené pro Brno, takže vše vyřešil závod skládající se ze třech disciplíný – Stání na lávce, nejdelší manuál a bunny hop contest. Všechny tři disciplíny se sčítali dohromady a mezi nejlepších šest byli rozdány ceny!


Když už jsem u cen, tak tohle na Vás čeká v dalších městech, kde se ještě pojede Snickers Author Bike Session 2005 – Horské kolo Author A-gang PM, Auhtor bmx kolo Massacre, boty, mikina, tričko a čepice od Etnies, lístky na MS ve Freestyle BMX v Praze a spousta dalších cen od Authoru jako jsou pedály, pumpička, trička, čepice, kulich, atd.!!!!!!!!!

Třetí městem v uplynulém týdnu byla Ostrava a zde vyšlo vše dokonale!!! Super počasí, super jezdci, super diváci a super atmosféra!!! I zde se úroveň ježdění hodně zvedla a na Fun boxu a Wall ridu probíhalo mega peklo. Hned po prvním městě bylo dohodnuto, že i horská kola budou hodnocena stejně jako bmx. To znamená za všechny triky na všech překážkách a ne jen na Wall ridu! Ta to změna byla velmi pozitivním přínosem pro všechny mtb ridery, kteří ji přijali s velkým nadšením!!! Do Ostravy byli pozváni na battle Author Gang versus Local riders Jirka Rous, Foxik, Johny Martínek a Honza Janečka. Ti se do Author Gangu postili s velkou vervou a battle tak stál opravdu za to!!! Tady jsou dva triky, který zkusíte, když jste opravdu hecnutý a to se v Ostravě dalo říct o každým – Petr Kraus na čisto odjetej Back flip na Fun boxu a Honza Janečka téměř načisto odjetej Wall ride to tail whip!!! Mazec!!!

Speciálně pro Snicker Author Bike Session 2005 byl vytvořen website http://sabs.author.cz ,kde najdete všechny info včetně fotek z každého města!!! Check it out!!!

 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Manas 21.5.2005 v 10:17

    Spacemane ty vykricniky jsou vostry :-)
    Ale me neber vazne, aspon ze se neco pro lidi dela, to je dobre. Good luck!

  • anonymní uživatel Radek Broz / etbikez.com 22.5.2005 v 18:13

    Tolik vykricniku nedelam, ani kdyz jsem hodne nastvanej;-)

  • anonymní uživatel tulda 23.5.2005 v 8:51

    Naky fotky jsou i na www.tandsoft.cz/freeride...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí