Pozvánka: zlepši si svou techniku s d:key - kurz pro začátečníky

Autor: Keli, vydáno: 3.4.2018

S novou sezónou jsou zde nově i kurzy správné techniky jízdy na kole, ze startu se zaměříme především na začátečníky. Nedělní kurz bude opět pro ty, kteří si technikou jízdy na MTB nejsou zcela jisti.

Jak probíhá náš kurz? Kurz je jednodenní a během jeho trvání (tři hodiny) si probereme naprosté základy, od základního nastavení kola, správného postoje, stability, projíždění zatáček a přejíždění malých nerovností, vyzkoušíme jak na pumtracku, tak na reálných trailech, na závěr nevynecháme ani skákání v podobě nezbytného bunnyhopu.

Začneme teoretickou částí, kde se ke každému tématu dozvíš co, jak a proč a následně získané znalosti procvičíme v praxi, nejdříve na cvičišti a následně i v reálném prostředí na jednoduché dráze. Náš kurz je zaměřen na získání správných návyků a skillu, hned po prvním kurzu poznáš ve svém ježdění rozdíl, budeš více využívat terén, tím jednak šetřit síly a také se jím více bavit a celkově si jízdu užívat.

Počet účastníků je omezen na osm (8) a je určen pro kohokoliv včetně dětí (ty však musí být v doprovodu rodiče), kurzy proběhne 8. dubna v čase od 9:00 do 12:00 v Brně, kurz povede Filip „Keli“ Švrček a „Děda“ Eda Šešulka. Cena za kurz 400,–/osoba. Přihlášení zde.



A co bude dál, už připravujeme kurzy pro více pokročilé jezdce, kteří mají techniku jízdy zmáknutou, ale potřebují poradit s výběrem optimální stopy, čtením dráhy, technika jízdy na oči, také připravujeme skákací kurz pro všechny, kteří se bojí skočit skok s dírou mezi odrazem a dopadem. Ale to až v průběhu jara…

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí