Pozvánka: Commencal Days 2018 - vyzkoušej Commencal je na vlastní kůži

Autor: FDF Shop, vydáno: 27.4.2018

Commencal patří mezi velmi známé a oblíbené značky především v gravity disciplínách. Enduro, sjezd, freeride, all mountain, všude tam se cítí jako doma. Tomu odpovídá i složení týmových jezdců a cílená podpora. Commencal se může pyšnit nejen vítězkou světového poháru ve sjezdu, ale i v enduru, má pod svými křídly závodníky, kteří se umisťují na stupních vítězů ve světových pohárech v DH, bikery, kteří dokážou bez problémů přeletět 15metrový skok hlavou dolů.

Jedna věc je ale závodní ježdění, druhou věcí je pohodové houpání se na trailech. A právě zde se snaží Commencal co nejvíce směřovat své úsilí. Cílem je vyrábět a nabízet kola, která budou bikery bavit, a na kterých si užijí pořádnou porci zábavy!

Staráme se již šestým rokem o Commencal na českém i slovenském trhu a pro letošek jsme se rozhodli tuto andorskou značku ještě více přiblížit potenciálním zájemcům. Mimo právě nově vznikající showroom v Olomouci je v plánu pro rok 2018 několik akcí, budeme rozbíhat půjčování kol během celého roku, pořádáme bike kempy, organizujeme závody, nebo se třeba staráme o Bike Park v Olomouci. Je toho až až, ale vzhledem k tomu, že Commencal je naše opravdová srdeční záležitost, rozhodli jsme se ještě více času strávit mezi bikery a ukázat jim celou parádu těchto kol.

Chtěli jste si někdy kola Commencal vyzkoušet, ale nevěděli, na koho se obrátit nebo kam dorazit? Zájemců je více a více a proto jsme se rozhodli připravit dvě vlastní testovací akce COMMENCAL DAYS a na dalších dvou budeme součástí. Naplánovali jsme pro vás 2× Českou republiku, 2× Slovensko, a zákulisní informace je, že nás najdete v červnu i jeden víkend v Rakousku! Otevřete si proto kalendáře, a pokud ještě nemáte zaplněné víkendy, pište si tyto termíny.

Čtyři víkendy, kde budete mít šanci se svézt na modelech META AM V4.2 či na sjezďácích FURIOUS. Na akcích se potkáte s českými Commencal jezdci a závodníky, budete mít možnost s nimi strávit nějaký čas na kopci a společně si užít plný den ježdění. Přes den i navečer proběhnou menší soutěže, můžete se těšit na nekonečné klábosení, třeba i grilovačku, prostě na vás bude čekat pohodová bikerská atmosféra.

Přijďte si s námi užít nějaký víkend a vyzkoušet si kola, na kterých jezdí třeba EWS jezdci Yoann Barelli a nebo Cécile Ravanele.

Budeme se na vás těšit!
FDF Bike Shop & COMMENCAL CZ&SVK



Začínáme v Kálnici

První kolo Commencal Days bude již příští víkend, 5. – 6. května, ve slovenském bikeparku Kálnica – podrobnosti zde.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí