Soutěž: Hraj o startovné a zapůjčení kola Norco Range pro Blinduro 500

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 24.4.2018

Firma Pedalsport na českém trhu dlouhá léta zastupuje kanadskou značku kol Norco a výrobce nářadí Park Tool. A protože je Park Tool od začátku partnerem Blindura, zrodila se zajímavá nabídka exkluzivně pro d:key čtenáře!

Kdo by neznal Blinduro?! Stačil jediný rok, aby se z projektu Michala Prokopa stal fenomén (více v rozhovoru). Neskutečných pět set míst pro druhý ročník na Lipně se prodalo během pár hodin. Teď ale získají dva šťastlivci možnost dostat se na poslední chvíli do dávno beznadějně vyprodaného závodu a ještě si vyzkoušet Norco Range na šumavských kopcích. Na oči. Na vlastní kůži.

Blinduro 500 se jede o víkendu 5–6. května v Lipně nad Vltavou a okolí. Traily kolem Lipna nejsou extra náročné, většinou. Zůstává milovaná i nenáviděná Luč, bude prý méně bikeparkových tratí a víc přírodních trailů a hrabanky (report). Pojede se i žádaná noční RZ. Prostě ideální příležitost zkusit si třeba úplně první enduro závod rovnou na plnohodnotném enduro biku za rozumné peníze.

Norco ze své nabídky (představili jsme zde) dává do placu dva stroje. Range A9.3 na 29" kolech ve velikosti M a Range A7.3 na 27.5" kolech ve velikosti L, který jsme nedávno testovali. Range A3 je skvělým vstupním modelem. Za přívětivou cenu 62.990 Kč nabízí hodně parády v podobě dobré komponentové skladby a výborné jízdní vlastnosti.

Součástí výhry je startovné zdarma, k tomu technická podpora mechaniků a možnost využít zázemí stánku Park Tool! V neutrálním depu ti dokonce zadarmo přezují zničené gumy za Michelin a vymění sjeté destičky za kvalitní Galfer. Prostě podmínky jak pro profíky.

Jak se dostat do hry? Stačí věnovat pár minut vyplnění formuláře a do 140 znaků vtěsnat důvody, proč bychom měli půjčení Range zařídit zrovna pro tebe.
Uzávěrka je ve čtvrtek 26. dubna. Hned pak zasedneme a rozhodneme, kdo s námi za týden vyrazí na Blinduro 500.

Špekulanty předem upozorňujeme, že nejde shrábnout startovné zadarmo a pak jet na jiném kole.
Podmínkou zápůjčky je uzavření zápůjční smlouvy, poskytnutí dvou osobních dokladů opatřených fotografií k pořízení kopie a složení vratné kauce ve výši 10.000 Kč (jako motivace chovat ke kolu slušně jako k vlastnímu).

Kompletní nabídku Norco Bicycles včetně českých cen najdeš na www.norco.com. Pro čerstvé zprávy v češtině sleduj na facebooku Norcobicycles.cz

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí