reklama

Reverse Components Austrian Gravity Series 2018 - rakouské sjezdové řady pro každého

Autor: Keli, vydáno: 23.5.2018

Jednodenní akce, jednoduché dráhy a uvolněná atmosféra – to je rakouský recept na downhill pro všechny. Ročník 2018 bude hostit 3 závody.

Downhill pro všechny. To je to, co si jezdci v Rakousku přáli po dlouhou dobu. Závody na drahách s obtížností blízko svěťáku, dlouhé závodní víkendy a hektická atmosféra na mezinárodních závodech nejsou dobrým výchozím bodem pro hobby závodníky a mládež. V roce 2017 se zrodil seriál Austrian Gravity Series a vše změnil. Jednoduché dráhy, jednodenní akce a rodinná atmosféra jsou ideálním prostředím pro každého, od nejmladších v kategorii U13, přes víkendové jezdce až po zkušené poloprofíky.

V roce 2018 bude seriál Reverse Components Austrian Gravity Series obsahovat tři závody (jsou relativně nedaleko českých hranic):

27. května – Bikepark Königsberg
6. června – Bikepark Wurbauerkogel
29. září – Bikealps Mariazell

Novým titulárním sponzorem je německý výrobce Reverse Components a ten je i dodavatelem cen pro vítěze a nejen pro ně, někteří účastníci totiž ve svém startovním balíčku najdou i malé překvapení.

Celkoví vítězové v třídách U13, U15, U17, Masters 1 a 2 jsou oceněni špičkovými komponenty a nejrychlejší muž a žena dostanou šek od společnosti Reverse Components. A nejlepší Junior získá možnost startovat na Světového poháru v Leogangu v roce 2019.

Loni se na start postavilo celkem 160 závodníků, letos se čeká jezdců mnohem více. Jediné, co potřebujete, je platná licence nebo ÖRV Bike Card (lze zakoupit na místě).

Registrace: www.lines-mag.at/…vity-series/#…
Facebook: www.facebook.com/…ravitySeries

Kalendář 2018

27. května 2018: Bikepark Königsberg, NÖ – Facebook Event – AGS #1
2. června 2018: Bikepark Wurbauerkogel, OÖ – Facebook Event – AGS #2
29. září 2018: Bikealps Mariazell, STMK – Facebook Event – AGS #3

Diskuze

  • anonymní uživatel Šárka (SariDusaku (a) email.cz) 25.5.2018 v 6:01

    čus, má někdo ponětí, dá se registrovat a zaplatit startovné na místě? Páč na konto už nestíháme.
    Díky

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí