Pozvánka: WBS Peveko Bikerally Slopné již tento víkend

Autor: WBS media, vydáno: 23.5.2018

Druhý závod Peveko bikerally Slopné je nedílnou součástí našeho zlínského seriálu Gergel wood bike series 2018.

Ve Slopném na lyžařském vleku a v lese se sejdeme na tréninku již v tento pátek 25.5. odpoledne a kdo chce může nádherné přírodě přečkat až do závodního dne. V sobotu 26.5. se od brzkých ranních hodin závodníci seznámí s finální verzí dvou erzet a v 11:00 to odpálíme.

Bikerally Slopné nabízí v lokalitě závodu krásné místo a nádherné výhledy do okolní krajiny. Luxusní zázemí místního lyžařského klubu nabídne občerstvení už v pátečním tréninku.

Procházka lesem, shlédnutí tratí a neustálá akce v třiceti vteřinovém cyklu závodníků je ideální pro udržení pozornosti diváckého oka a zájmu. U nás je to už devátá sezona adrenalinu a napětí což nás baví a tratě Slopného nabízí největší cílový skok jaký jsi kdy viděl)!

V online registraci je zatím stovka závodníků a kdo zaváhá, bude to mít dražší, tak rychle, rychle klikačka! Sto závodníků jen z kopce dolů to zní jako fajn akce, co?) U nás nahoru nejezdíme. My se držíme hesla bez brzd drž plný!

Závodní dvojka šéfovaná Ladislavem Škarkem nabídne i doplňkový závod ve 4downu (čtyři jezdci loket na loket – start / cíl)))

Nemáš-li jiný plán tak cestou se stav na mrkec jak se jezdí bikerally, zafandíš, pobavíš se…

Vše najdeš na www.bikegeneration.cz

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí