Pozvánka: The Rock Contest vol. 2 - downhill v Zašové

Autor: Michal Hajda, vydáno: 15.6.2018

Bikeparku Skála poblíž Valašského Meziříčí se stále něco děje a jednou z mnoha je příprava druhého ročníku sjezdového závodu The Rock Contest. Datum padne na samý začátek prázdnin a to sobotu 30. června, no a start odpálíme v 11 hodin!

Závod se ponese v podobném duchu jako loni – tedy celkem se pojedou 4 měřené jízdy a lepší čas z každé trati se počítá do výsledného součtu. Oproti loňsku se však letos bude soutěžit i na velkých poletech a tak bude co k vidění. Na výběr budou kombinace tratí Big Air spolu s DH, anebo klasická freeride a DH. Nebude chybět ani závod na pumptracku, hodnotné ceny, cena za best crash, skok do dálky a večerní afterparty.

Kategorie:
Big Air / DH
- Junioři do 18 let
- Dospělí 18+

Freeride / DH
- Děti do 15 let
- Junioři do 18 let
- Dospělí 18+
- Ženy

Registrace předem posílej na mail bikeparkskala@gmail.com s informacemi, jestli chceš jet Big Air + DH, nebo freeride + DH, jméno, datum narození, město a tým. Pokud to stihneš předem do 28.6. startovné máš za 150 Kč, na místě za 2 kilča.

V pátek bude celý den trénink, večer promítání a v sobotu večer zahrají tři moravské bandy a to Original Sin, Kosa Ostra a Antirádio Punkový Flashinet. Pokud si u nás ještě nebyl, tak mrkni na video, jak to vypadalo loni.

Více info na FB Eventu!
Místo: Zašová, MX areál Skála – 49.4840744N, 18.0419278E

Partneři akce: DEZA, a.s., CS CABOT, spol. s.r.o., SWAH, Sem­tex Energy, Datapoint – rozumíme elektronice, Rebel Agency, CB Market, MEATFLY, RI­DE HARD, ROCKBIKE.cz – bike shop, ON Semiconductor Czech Republic, ROŽ­NOVBIKE, VALMEZ­BIKE s.r.o., Kremel, O'Neal

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí