Pozvánka: Kurz první pomoci pro bikery - BRNO

Autor: Keli, vydáno: 4.2.2019

Občas věci nejdou podle plánu a je dobré vědět, jak se zachovat v krizové či zdraví ohrožující situaci – a to nejen na trailu. Proto jsme spolu s Endorphine Republic Brno nachystali na poslední únorový den (28.2.2019) kurz první pomoci pro všechny sportovce.

Petr Janda (biker a člen Zdravotnické záchranné služby a jeden z kmenových členů organizace Trail Guide) vás provede praktickým kurzem první pomoci zaměřeným na nejčastější nejen biková zranění a situace, kdy se vyplatí vědět, co dělat.

Celý kurz začne teoretickou přednáškou (45min). Následuje praktický nácvik krizových situací (2h), kde se dozvíš co a jak dělat, když se parťák škaredě zraní na trailu. Nezapomeneme na to, co je dobré mít s sebou v batohu kromě svačina – lékárnička se vždy hodí. Po skončení kurzu bude diskuze, při které bude Petr samozřejmě k dispozici.

Přijď se vzdělat a probrat s dalšími bikery o jejich zkušenostech.

Praktické info

Termín: 28. února 2019, začátek v 18:30
Místo: ENDORPHIN REPUBLIC Brno, Bauerova 10, obchodní dům RIVIERA, mapa
Cena kurzu: 200,–Kč.
Maximální počet účastníků 30.
Drobné občerstvení a pitný režim zajištěn.

Registrace

Pro přihlášení a registraci na kurz Kurz první pomoci pro bikery prosím využijte formulář níže.

Vaše jméno a příjmení:

Váš email:

Diskuze

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 5.2.2019 v 17:39

    Aneb,jak se dozvědět vše podstatné o kamarádské pomoci. Moc lidí si toto neuvedomuje, ale dvakrát za rok podstupuji školení a je až zarážející, kolik lidí neovládá první pomoc. Natož,jak sundat helmu. Navíc, když máš leatt chránič páteře

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí