Endura - oblékne tě od hlavy až k patě

Autor: Shotek Tiskarz, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 29.3.2019

Společnost Endura byla založena ve Skotsku v roce 1993 s myšlenkou vyrobit funkční a technicky propracované cyklistické oblečení pro všechny. Jako individualistická značka zahájila Endura řadu náročných projektů, které jí pomohly získat kultovní status po celém světě. Výrazně rovněž změnila vnímání odolnosti a funkčnosti oblečení v cyklistickém průmyslu. Díky této filozofii se Endura proměnila z lokálního skotského hrdiny ve světového lídra.

V důsledku toho se stala Endura partnerem nejlepších světových týmů a jezdců na silnici, MTB a v triatlonu. Vše je dokonalou kombinací skutečného testování oblečení a laboratorních poznatků. Výsledkem jsou zlepšení v oblasti aerodynamiky, regulace teplot a komfortu za každého počasí.

Danny, Athertonovi a nejen oni

Nezbytnou součástí našeho klanu je skotská MTB legenda Danny MacAskill. Jelikož má mnoholeté zkušenosti s našimi produkty a sdílí s námi své poznatky, je tím nejlepším mužem pro Enduru. Tato silná spolupráce umožňuje vnímání Skotska jako zemi zaslíbenou pro MTB. Dokázali jsme pro něj vytvořit design na jeho mistrovský počin „Wee Day Out“ za méně než 48 hodin.

Další, kdo patří zcela jednoznačně do naší party je Athertonovic rodina, Rachel, Gee a Dan jsou tři sourozenci psali a stále píší historii formule jedna horských kol – sjezdu.

Stejně důležití jsou pro nás i naši zaměstnanci, kteří jezdí na kole a milují tento sport a produkty, které vyrábíme. Tato sdílená vášeň vytváří bohatý proud zpětné vazby, jenž hraje důležitou roli ve vývoji. Ujišťujeme se tak, že vše je funkční pro „normální“ jezdce i pro profesionály.

V Enduře si nikdy nevybíráme snadnou cestu a nechceme usnout na vavřínech. Vždy myslíme na to, kterým směrem se budeme ubírat.

Endura – od hlavy až k patě

Endura nabízí produkty pro všechny druhy cyklistiky, od silnice přes trail až po sjezd. Od soft goods – oblečení až přes chrániče až po batohy. S Endurou od hlavy až k patě rozhodně není prázdný slogan. Nabízí vždy jak špičkové modely, tak i ekonomické varianty. Vybere si každý, ať již dle svého stylu či peněženky.

Trail, All mountain a enduro – MT500, SingleTrack a Hummvee

Pokud bychom měli vypíchnout několik opravdu zásadních produktů, tak to pro akčnější horskou cyklistiku budou především zástupci kategorií MT500 a SingleTrack. Řada MT500 je určena pro drsnější ježdění a SingleTrack si zase oblíbili především milovníci trailového ježdění. Produkty MT500 spojují legendární trvanlivost Endura s fantastickou svobodou pohybu. MT500 je pro ty, kteří přijali myšlenku, že „pokud nepadáš, jezdíš pod svoje možnosti“. SingleTrack – zrozen na dlouhých a často izolovaných trailech naší domoviny. SingleTrack je pro ty, kteří se pustí nahoru i dolu po každé stezce, na kterou narazí. Hummvee – funkcemi nabitá, vysoce univerzální kolekce je ideální vstupní branou do technického cyklistického oblečení pro ty, co nemají zájem o elasťáky.

Bunda MT500

Mnohokrát oceněná bunda MT500, kterou nosí Danny MacAskill, předefinovala standard pro vrchní vrstvu oblečení na horském kole. Exkluzivní textilie ExoShell60 TM dosahuje kolosální prodyšnosti 60 000 g / m2 / 24h a poskytuje neuvěřitelný poměr trvanlivosti k hmotnosti díky konstrukci se třemi vrstvami a využívá ultratenkou membránu s vysoce jemným vrstveným laminátem.

Kraťasy Hummvee

Získaný respekt důvěra a reputace. Naše kraťasy Hummvee jsou synonymem pro trvanlivost v posledních dvaceti letech. A to i díky setkávání se se skupinami londýnských kurýrů a plnění jejich požadavků na kraťasy.
Existují důvody, proč se staly standardem, o který naši konkurenti usilují: Osm kapes, vysoce odolný materiál, dvojité a trojité prošívání. Imitace je upřímná forma lichotky, ale rádi zůstáváme v čele. Kvůli těmto vlastnostem byly kraťasy také okamžitě přijaty horskými cyklisty. Představujeme Vám nová Hummvíčka. Ikona může být robustní, stejně jako krásná

Bezpečné a lehké chrániče

Chrániče SingleTrack kombinují perforovanou paměťovou pěnu s dvojí hustotou a chytré a jednoduché upínání s kombinací textilních materiálů. Výsledkem jsou lehké moderní trailové chrániče. V souladu s kolekcí MT500 nabízejí chrániče kolen to, co se od nich očekává. Boční polstrování vám dodá klid na duši a dvojité zapínání Velco udrží chrániče na svém místě.

Nesmíme se nezmínit i specificky ženských kolekcích, kromě odlišných barevných variant se odlišují především svými střihy. A na úplný závěr, kompletní nabídku Endura najdete na jejich webu a nakoupíte u všech dobrých prodejců.

Nás v dolekop.com těší, že jsme navázali spolupráci a budeme mít možnost podrobit vybrané kousky redakčnímu testování.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí