Pozvánka: lety do vody King of Jizera se vrací po patnácti letech

Autor: Michal Maroši, vydáno: 23.7.2019

King of Jizera nabídne lety do řeky a program na celý den Benátky nad Jizerou – 27. července 2019

Stejně jako roztrhané džíny a kostkovaná košile se vracejí i akce o korunovaci nejlepšího skokana na kole do vody s názvem King of Jizera. Letos v létě ji opět po 15ti letech uvidíme na loděnici v Benátkách nad Jizerou.

Po několika vydařených ročnících, kdy loděnice praskala ve švech a jezdci předváděli obrovskou show, budou mít diváci příležitost být opět u skvělé akce s programem na celý den. Za těch pár let loděnice doznala několik změn a se změnami přichází i nový koncept. Na druhé straně řeky bude vystavěn rozjezd a skok. Diváci tak budou mít možnost sledovat vše přímo z terasy loděnice, z mostu nebo z pláže. Opět se bude soutěžit o nejlepší a nejtěžší trik s ohledem na provedení, výšku a čistotu. Porota pak vybere krále králů!

Šanci přihlásit se na místě bude mít každý skokan od 18 let. U mladších zájemců bude vyžadován souhlas a podpis rodiče. Povinná výbava je helma. Doporučená výbava je neoprén, kolena a boty. Součástí programu bude možnost vyzkoušet si slacklinu, paddleboardy nebo nový betonový skatepark, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Kdo neholduje extrému, užije si šlapadla, plážový volejbal nebo workout.

Prostor dostane i šéfkuchař bez čepice, nebo stánek s namraženým fešákem Jägermeisterem s Red Bullem a jeho letními edicemi. Večer proběhne živé hudební vystoupení na velkém podiu. Pořadatelé slibují příjemné překvapení. Rock?n?rollová dvojka z Čech a Anglie je nabitá energií k prasknutí a mezinárodní formace (Mexiko, Kolumbie, Bulharsko, Česko) Mr.Loco se svým Balkánským vystoupením nenechá nikoho sedět.

Afterparty v Klubu Loděnice premiérově představí duo The Groovin Gents. Bude to jízda.

Nenechte si ujít akci s dobrovolným vstupným!

Program

12.00 Registrace závodníků
13.00 – 15.00 Trénink King of Jizera
15.00 – 16.30 Atrakce, show, gastro
16.30 King of Jizera, GoPro best trick(vítěz here GoPro 7 kameru)
19.00 Vyhlášení vítězů
21.00 – 23.30 Koncerty-Arrogant Twins, Mr.Loco
24.00 – ? After party-The Groovin Gents

Diskuze

  • anonymní uživatel Jan 23.7.2019 v 22:05

    Jo to bylo hodně super, snad se podaří navázat...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí