Pozvánka: Moravsko-Slovenský FiveTenshop.sk... návrat na Malino Brdo

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 12.9.2019

Když jsme v roce 2010 odstartovali 1.ročník MSDH cupu, tak jsme zařadili i krásnou lokalitu Ružomberok-Malino Brdo. Závod se sice vydařil, ale na tu dobu, byli tratě podle některých až moc náročné a tak jsme v dalších letech toto středisko opustili a nahradili lehčí a dostupnější lokalitou. (Několik fotek z Malina z DK archivu níže)

Letos slavíme 10. výročí MSDH Cupu a řekli jsme si, že je načase si připomenout, kde všude se závodilo. Věřím, že většina sjezdařů si nenechá ujít tuto možnost svezení na krásných a náročných tratích, na kterých samozřejmě připravíme i objížďky, tak aby byli sjízdné i pro začátečníky a ženy.

Podle počasí vybereme jednu variantu tratě a to DH Pro, nebo Intro v kombinaci s DH Pro a vypíšeme samozřejmě všechny věkové kategorie včetně Enduro kol.

Výsledky budeme přenášet On-line na webu www.casomeric.cz a připravíme opět poháry pro nejlepší tři jezdce všech kategorií, finanční prémie a věcné ceny od partnerů seriálu a slevové poukazy pro každého desátého jezdce v kategorii.

Registraci jsme odstartovali zde. Zaregistrovaní obdrží opět Monster energy, nějaký suvenýr a startovní číslo na památku.

Jezdí se rychlou a pohodlnou kabinkovou lanovkou.

Tak se opět těšte na pořádnou dávku adrenalinu.

Více info na facebook.com/www­.moravskosloven­skydhcup.eu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí