Španělská značka BH napřímo v ČR

Autor: Barney, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 6.1.2020

Dovolujeme si vám představit španělskou cyklistickou značku BH. Pro rok 2020 končíme s dosavadní distribucí a nastavujeme nové podmínky pro přímou podporu prodeje jako má například Kross nebo Haibike. Hlavním cílem je vytvořit spokojenou a spolehlivou síť prodejců, kteří budou mít hlavní podporu od značky. Začínáme úplně od znova ale je to pro nás velká výzva. BH má jistě co nabídnout ve všech segmentech cyklistiky.

Značka BH je na trhu od roku 1909, kdy začali vyráběli střelivo pro armádu. Po ukončení války se zaměřili na výrobu kol. Díky spolupráci s týmy a ambasadory vyvíjí nové produkty a technologie a v současnosti patří mezi španělskou cyklistickou velmoc. Rámy jsou většinou vyráběny v Portugalsku. Kola jsou montovány a kontrolovány ve Španělsku, odkud putují do celého světa.

V roce 2008 přišli jako jedni z prvních na trh s elektrokolem s plně integrovanou baterií. V posledních letech, kdy se zvyšovala poptávka po elektrokolech, začali produktovat přes 67 modelů elektrokol na různých typech pohonů. Zákazník může volit z motorů Brose, Shimano nebo Yamaha. Zajímavostí je, že elektrokola začínají od 1399 Euro.

Širokou nabídku zastupují i horská kola, za zmínění stojí především oblíbené modely Lynx Race (XC) a Lynx LT (trail – enduro). Na kolech Lynx LT speciálně upravených na 160/150mm zdvihu závodí v EWS závodníci týmu Miranda Racing Team. Zajímavé je komponentové osazení, používají odpružení Formula, komponenty Miranda a obutí Michelin.

Značka je také známá díky spolupráci s profi týmy jako Arkea – Samsic nebo v letech minulých AG2R. Tváří značky se jednoznačně stal Carlos Coloma, který se blýsknul 3. místem na olympijských hrách v Brazilském Rio de Janeiro. V gravity disciplínách dominuje Miranda Racing Team, kde se podílejí na testování materiálu v těch nejnáročnějších podmínkách.

Nabízí i tzv. „BH UNIQUE“, kde si může zákazník navolit svůj design a komponenty a specifikovat kolo dle požadavků. Více informací o produktech a značce naleznete na stránce www.bhbikes.com

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí