Video: Rastislav Baránek - Bike Mission - Proste dokonalá zjazdová trať!

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 2.3.2020

Chceš vědět, kde trénoval přes zimu Rasťo Baránek? V Rakousku, ve středisku stredisku Schöckl trail area. Podívej se na jedno video z trati o které Rasťo říká, že je jedna z najlepších a najťažších tratí aké v okoli Slovenska sú a je to dokonalý spôsob ako sa pripravovať na svetový pohár!

Neďaleko rakúskeho mesta Graz, sme túto zimu objavili bikepark, ktorý je otvorený takmer celú zimu a rozhodli sme sa, že to pôjdem vyskúšať. Po prvej jazde na tejto trati som si okamžite uvedomil, že tam majú jednu z najlepších a najťažších tratí, aké som kedy jazdil. Trénuje tam aj aktuálne najlepší jazdec z Rakúska – David Trummer a jeho výsledky dokazujú, že táto trať človeka môže pripraviť aj na taký level pretekov, akým je svetový pohár. Mimochodom top speed 60km/h nie je málo! Tu je jedna jazda natočená na mojej GoPro.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel jeckyl 2.3.2020 v 14:50

    Krásna trať !! Nádhera :-)

  • anonymní uživatel Petr 3.3.2020 v 21:11

    Jj, léta jsem v Grazu žil a mohu potvrdit - jediná nevýhoda bikeparku na Schöcklu je, že tam nejsou jednoduché tratě, takže pro ježdění celé rodiny je to nepoužitelné, zajezdil jsem si tam jen sám (resp. je tam jeden kousek, kupodivu černý, kam jsem byl schopen vzít našeho tehdy 6 letého syna - ale to je lokální anomálie ;) ). A jinak v Grazu jsou i jiné zajímavé jednodušší ale pořád zajímavé kousky, třeba Enzi Trail.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí