Video: Rastislav Baránek - Naladený bajk je dobrý bajk.

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 25.3.2020

Rasťo Baránek je zde s dalším videem ve kterém tvrdí, že naladěný bajk je dobrý bajk. Má pravdu! Podívej se na základní servis, který by jsi neměl nikdy vynechat a nepotřebuješ k tomu ani skvěle vybavenou dílnu.

Čas strávený v karanténe sa dá využiť rôzne, keď už nie na jazdenie, minimálne sa treba povenovať svojmu bajku, spraviť základnú údržbu a nachystať ho na ďalšie pojazdy. Nie je to nič zložité a bicykel rozhodne funguje lepšie, jazdenie je príjemnejšie a hlavne predĺžite životnosť všetkých komponentov. Stačí mať základné náradie, ideálne montážny stojan a trochu času.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Fikus 25.3.2020 v 15:34

    Až na výjimky si rideři okolo mě nechávají vše dělat v servisu. Od zkracování řetězu, po odvzdušnění brzd apod. Já to nechápu, je to součást života s kolem, která mě prostě baví. Není to zdaleka tak technicky náročný, jako si třeba servisovat auto, ale srovnatelná radost. Například RockShox má oficiální servisní návody na tlumiče a vidlice všech typů a s minimem speciálního nářadí si člověk udělá výměnu těsnění a oleje sám - tak to mám rád! Nejdražší záležitostí je pořízení lisu na ložiska, ale po pár vlastnoručních servisech se cena člověku vrátí a ještě má jistotu, že to udělal pořádně se vším všudy. Mít perfektně naladěnej bajk je k nezaplacení a na čem vlastně člověk jezdí, je v tom případě už druhořadý :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí