MojeKolo

Trutnov Trails otevírají právě dnes

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 17.4.2020

Už si o tom štěbetají všechny sojky, nejen ty Krakonošovy, tak teda musíme jít s pravdou ven. Jo, od pátku 17. dubna se otvírá už šestá sezónu na TT. S řadou novinek, ale bohužel také s řadou omezení. Je jen na nás všech, jak se s nimi vypořádáme a umožníme si vychutnat zážitek z luxusního pojezdu na čerstvém vzduchu, nebo budeme donuceni znovu zalézt do bajkového pekla. Tak tedy:

PRAVIDLA PARKOVÁNÍ

Vzhledem k mimořádným opatřením budou TT otevřené pouze v případě, že bude fungovat parkování návštěvníků v okolí. Díky skvělé spolupráci s městem Trutnov a společností ČEZ bude dočasně fungovat záchytné parkoviště u ?Mrtvého jezera? před Lhotou. https://mapy.cz/s/hedejabage. TOTO JE JEDINÉ MOŽNÉ PARKOVIŠTĚ PRO TT, všechna ostatní parkoviště vč. Sedmidomí jsou ZAVŘENÁ.
I ZDE BUDE NUTNÉ DODRŽOVAT OPATŘENÍ A ROZESTUPY DLE NAŘÍZENÍ VLÁDY.
Také tady bude provizorně fungovat i naše Infocentrum. Všechna ostatní parkoviště budou uzavřena a nebude možný vjezd návštěvníků do Lhoty k trailcentru.
APELUJEME NA RESPEKTOVÁNÍ A SDÍLENÍ INFORMACÍ. DÍKY.

Pravidla chování

Teď obzvláště, a více než kdy jindy, při setkání s někým jiným přemýšlej a:
Zpomal, usměj se, pozdrav ? reprezentuješ nás, bikery! (na vzdálenost menší než 2 metry to vše samozřejmě udělej s rouškou na obličeji :-)
Aktuálně v souvislosti s absencí WC a dalšího zázemí udržujte všude v okolí pořádek!!! Ať po nás les vypadá pořád stejně pěkně, jako před námi! To znamená, když už musíš, tak to taky musíš po sobě zahrabat!!!

Omezení

Z důvodu těžby je stále zcela uzavřen Trail 5 buků a nově také část Panského Stoupáku. Jeho objížďka bude vyznačena přímo v terénu. Na konci Floutka zbývá ještě propojit krátký úsek, a tak nebude možné dojet až do Lhoty. Je vyznačen Floutkův Stoupák zpět k Jeskyňce, kde si můžete dát další chod z pestré trailové nabídky.
Bohužel do odvolání nebude k dispozici trailcentrum ve Lhotě včetně hospody a dalšího zázemí.
Všechny ostatní traily jsou připravené nabídnout vám poctivý bajkový zážitek.

Seznam tratí Trutnov Trails 2020

  • Panský stoupák
  • Kozí trail
  • Modřínový trail
  • Perníkový trail
  • Trail Pod Jeskyňkou
  • Boulder trail
  • Bunkr trail
  • Trail Žiletka
  • Trail 5 buků
  • Trail Floutek
  • Trail Myší dírou
  • Trail Ptačí perspektivy
  • Rýbrcoul trail

Podpora TT

Právě v této době víc než kdy jindy potřebujeme Vaši podporu. Celou zimu jsme makali na nových trailech a poslední dny před otevřením trávili naši kopáči na kopci víc jak 12 hodin denně. Traily jsou nachystané tak, abyste si je mohli maximálně užít. To ale stojí kromě obrovského úsilí i nemalé finanční náklady, které nejsme aktuálně schopní pokrýt ani z provozu trailcentra, ani z dotací. Čeká nás sezóna náročná na údržbu a v podstatě vy sami rozhodnete o tom, jestli TT v současné podobě přežijí a budou se v budoucnu i nadále rozvíjet.

Podpořit nás můžete zakoupením denního, měsíčního nebo ročního příspěvku na údržbu v našem provizorním infocentru. Nebráníme se ani příspěvku v jakékoliv výši platbou prostřednictvím QR kódu nebo na účet TT.
Každý může přispět podle svých možností na několik metrů stezky nebo klidně na celý trail. Více na http://trutnovtrails.cz/podporte-nas/

Díky všem a užijte si parádně TT jízdu 2020. Team TT.

Diskuze

  • anonymní uživatel hh 17.4.2020 v 7:41

    No nevim, naposled kdyz se prispivalo, tak z toho vzniklo drncani po kamenitym chodnicku za milion :(

  • anonymní uživatel GOGO (fds (a) wuxi.cn) 19.4.2020 v 17:13

    Nejhorší je smrt z vyděšení. Na nikoho se smát nebudu a hadr na držce si noste vy vyplašenky, já to na obličej nikdy nenandám. A přispívat na bezednou kapsu taky nebudu. Beztak je to tam samej pacoš.

  • anonymní uživatel gogo je kretén (appsucks (a) seznam.cz) 20.4.2020 v 16:02

    gogo - ty musíš být solidní píčus

  • anonymní uživatel Martin 25.4.2020 v 11:09

    nejlepší je dole pod trailama pan čeperka nebo tak něco...bajková lokalita a tenhle člověk bojuje proti cyklistům, dává hřebíky do tratě a podobně..to je magořina jak prase...sám bydlí v baráku pro 5 rodin, ale cyklisti ničej a zabíraj okolí :-D a prej ho ho zdraví hi..hi.....er.... :-D co to je tohle to

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí