Moravsko-slovenský DH Cup - DH Pro 300

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 25.5.2020

DH Pro 300 tak to není nový model sjezďáku, ale sdělení vlády, že se můžeme pustit do závodění.
Proto připomínám, že registrace na MSDH cup v Bílé končí ve čtvrtek a hned druhý den startuje registrace na úvodní ČP v Koutech nad Desnou, který bude 6–7.6.2020.
Na moravské tratě se nakonec snad dostanou i naši braťa Slováci, protože jejich vláda umožnila za určitých podmínek vycestovat do ČR aniž by museli na testy nebo do karantény.

Moravsko-Slovenský FiveTen shop.sk na Bílé

Prvním trať na Bílé bude takovou malou rozcvičkou po té dlouhé pauze a je vhodné pro všechny věkové a výkonnostní kategorie a tak se může zaregistrovat každý zájemce, který má potřebnou výbavu. Licenci zde nepotřebujete. Stačí integrální helma a nějaké chrániče, aby případný pád tak nebolel.
Trať byla v minulém týdnu upravena a doznala drobných změn. Tradiční reklamní partneři (FiveTen shop.sk, Meatfly, Monster energy, Remerx, Hobžovi brambůrky, Vitis, atd.) se nevymlouvají na žádnou krizi a nachystali pro nejlepší jezdce v každé kategorii nějaké odměny.

Moravsko-Slovenský FiveTen shop.sk v Koutech

A když kolo a chuť k závodění vydrží, tak o týden později můžete otestovat své umění na podstatně náročnější a delší trati v Koutech nad Desnou, kde se uskuteční nejen další kolo Moravsko-Slovenského FiveTen shop.sk cupu, ale i úvodní závod Českého poháru.

I v Koutech můžete startovat v rámci MSDH cupu bez licence. Pokud ale vlastníte licenci a předložíte ji u registrace, tak získáte od pořadatele vedle dárku od Monster energy, i další příjemné bonusy ve formě dalšího praktického dárku.

A pokud licenci ještě nemáte a děláte si zálusk na medaili z M-ČR, které bude 12.7.2020 na Špičáku, tak je nejvyšší čas si o ni zažádat.

Všechny další informace o seriálu, licencích, pravidlech atd.vám rádi podrobně zdělíme u registrace, nebo během závodů a samozřejmě je najdete i v propozicích a na webu, nebo informačním FB k seriálu. Tam co nejdřív zdělíme i termíny dalších závodů, které se budou možná měnit podle situace s koronavirem, nebo se změnami velkých závodů ve sjezdu a enduru.

Ale už dost keců a psaní a jdeme do práce, trénování a závodění.
Čau v následujících víkendech.

Zdenál

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí