MojeKolo

Pozvánka: The Rock Contest vol. 4

Autor: Keli, vydáno: 16.6.2020

Necelé dva týdny zbývají do startu čtvrtého ročníku sjezdového závodu The Rock Contest v Zašovské Skále. Startujeme 27.6. v 11 hodin! I přestože byla situace celkem nejistá, závod se pojede ve stejném stylu a rozsahu jako tomu bylo u předešlých ročníků.
Složení tratí zůstává stejné jako loni, všichni jedou DH trať a dále si můžeš vybrat, jestli pojedeš Freeride Line, nebo Big Air Line. Obě tratě jedeš dvakrát a vždy se ti počítá lepší čas, ze kterého se určuje celkové pořadí.

Vsuvkou mezi RZ bude závod na pumptracku, kterého se mohou účastnit i ti nejmenší.

Kategorie:
Big Air / DH
Junioři do 18 let
Dospělí 18+
Freeride / DH
Děti do 15 let
Junioři do 18 let
Dospělí 18+
Ženy (Freeride / DH)

Poprat se budeš moct o věcné ceny, originální trofeje a když ti nevyjde ta za nejlepší čas, pořád ti může klapnout trofej za best crash!

Registrace předem posílej na mail bikeparkskala@gmail.com s informacemi, jestli chceš jet Big Air + DH, nebo Freeride + DH, jméno, datum narození, město a tým. Pokud to stihneš předem do pátku 26.6. 12:00 startovné máš za 150 Kč. Registrace na místě je za 2 kilča.
V pátek bude celodenní trénink na připravené trati bez lékařského zajištění, v sobotu od 8 prezentace, trénink a v 11 startujeme závod se vším všudy jak se patří včetně afterparty. Více info na FB Eventu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí